LCA
bygma
scroll
Rockwool køber sig ind i designvirksomhed Akuart er et stærkt dansk brand med høj ekspertise, design i bedste kvalitet og produkter, der passer til enhver indretning.

Rockwool køber sig ind i designvirksomhed

Rockfon indgår partnerskab med den danske akustiske designvirksomhed Akuart om at designe og levere akustikprodukter til indendørs arealer

Rockfon, som er en del af Rockwool koncernen, har indgået en designaftale med Akuart som designer og markedsfører akustiske produkter med det formål at skabe ekstraordinær rumakustik. For at underbygge forholdet imellem de to virksomheder har Rockwool også erhvervet en minoritetsandel i Akuart.

Ligesom for Rockfon, er Akuarts mission at skabe en verden, der lyder godt for alle. Akuart er en dansk virksomhed med 11 medarbejdere, der specialiserer sig i at designe innovative, æstetiske og effektive akustikløsninger til alle typer af indretning. Det nye partnerskab kombinerer styrkerne fra begge virksomheder inden for design, innovation og produktion.

- Med dette partnerskab udvider Rockfon sit aftryk i design og produktion af funktionelle og æstetiske akustikløsninger, der kan forbedre trivsel for mennesker på kontorer, skoler, hospitaler og fritidsområder i hele Europa, udtaler Parik Chopra, adm. direktør for Rockfon Europa & Asien.

Et balanceret lydmiljø
Synergien mellem Akuart og Rockfon ligger i de to virksomheders fælles mission om at tilbyde ekstraordinære akustikløsninger, der giver slutbrugeren den bedste oplevelse.

- Vi ved, at mange rum kan have akustiske udfordringer og samtidig have behov for gode designløsninger. Vores partnerskab vil gøre det nemmere for arkitekter og designere at skabe et balanceret lydmiljø i samspil med brugen af smukke og innovative løsninger, siger Casper Sparsø, partner og kreativ direktør i Akuart.

-los

11/3 2021