scroll
Sådan skaber du liv og glæde på arbejdspladsen med planter

Sådan skaber du liv og glæde på arbejdspladsen med planter

ANNONCE: Grønne planter skaber de perfekte rammer om det gode arbejdsliv for dine medarbejdere, og sikrer at arbejdsmiljøet er i top. Mennesker trives bedst, når de er omgivet af de livgivende og smukke og grønne plantemiljøer.

Og så er det faktisk liga meget, om det gælder medarbejdere i et travlt kontormiljø, en daginstitution, hvor der er skruet godt op for lyden i løbet af dagen, eller fx i et butikslokale.

For folk der arbejder med planter, har aldrig været en hemmelighed: Grønne planter er et effektivt værn mod stress og mindsker sygefraværet på arbejdspladsen. Faktisk er der mere og mere forskning der understøtter, at indendørsplanter har en positiv effekt på menneskers velbefindende og trivsel. Det kan således betale sig at investere i medarbejdernes sundhed, fordi sygefraværet bliver mindre. Men faktisk vil et frodigt og grønt arbejdsmiljø også få produktiviteten til at stige i virksomheden.

Hold planterne sunde og smukke med planteservice

Det kan godt være lidt svært at huske vandingsordninger på arbejdspladsen. Hvornår er det nu, det er min tur til at vande planterne? Fælles pasningsordninger på arbejdspladsen har det med at falde mellem flere stole: alles ansvar ender med til sidste at blive ingens ansvar. Derfor giver det rigtig god mening at vælge professionel planteservice, hvor I overlader pasning og pleje af planterne til faglærte servicegartnere, der søger for at planterne trives og altid fremstår sunde og smukke.

Fordelene ved planteservice for virksomheder og institutioner:

  • Sunde grønne plantemiljøer skaber et godt indeklima til gavn for medarbejdere og besøgende
  • Flotte planter har en positiv indvirkning på både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø
  • Planterne får præcist den pleje, de har brug for, og man undgår både at glemme at vande planterne samt overvanding
  • Planterne bliver passet, så de får den gødning, beskæring og pasning, som de har behov for – hverken mere eller mindre.
  • Krukker og potter bliver gjort rene og fremstår altid i top tilstand. Hvis en krukke går i stykker, bliver den skiftet ud
  • Skulle der være en dårlig plante i mellem, så bliver den skiftet ud, så helhedsindtrykket altid er godt.

Det er nemt at have en planteserviceaftale, da der kommer en fast servicegartner, som kender lokalerne, så derfor er det ikke nødvendigt at sætte tid af til at vise servicegartneren rundt. Typisk indgår man en aftale om, hvornår servicegartneren kommer forbi. Skulle der ikke være medarbejdere på adressen på besøgstidspunktet, så kan man lave en nøgleordning, så servicegartneren selv kan låse sig ind.

 

 

22/2 2021