bygma
bygma
scroll
Dansk papiruld skal isolere norske hjem
FV bestyrelsesfmd. i Papiruld Danmark Gert Josephsen, bestyrelsesfmd. i Isomax Energi AS Eskil N. Mediaa, adm. dir. fra Papiruld Danmark A/S Claus Sov, og adm. dir. I Isomax Energi AS Tore J. Barstad.

Dansk papiruld skal isolere norske hjem

Papiruld Danmark A/S har netop etableret et samarbejde med et af Norges største isoleringsfirmaer, Isomax Energi AS, som sammen med deres 10 isolatører skal hjælpe nordmændene med at holde på varmen

Byggeaktiviteten i Norge er i fuld gang, og både ejendomme og offentlige byggerier skyder op som aldrig før. Man kender også udmærket til isolering med cellulosefibre fra avispapir, som Papiruld er produceret af, og nordmændene er meget interesserede i, at byggerierne efterlader så lille et C02-fodaftryk som muligt.

- Når vores norske naboer bygger, vægtes energirigtige løsninger og bæredygtighed højt. Derfor er der et stort potentiale på det norske marked for et produkt som vores. Derudover er der stor efterspørgsel efter isoleringsmaterialer med lyddæmpende egenskaber, og her har vi en klar fordel, forklarer Claus Skov, adm. dir. i Papiruld Danmark A/S.

Isomax har kunder i hele Norge
Isomax Energi minder på mange måder om Papiruld Danmark og konceptet med autoriserede isolatører spredt over hele landet. Isomax Energi er ligeledes en landsdækkende kæde med forhandlere, som alle er specialiserede i isolering med granulat.

- Derfor var det heller ikke svært for os at tage Isomax ind som distributør. De udfører isoleringsopgaver til både private og professionelle kunder såsom Skanska, Norgeshus og NCC. For at kunne servicere de store norske kunder er det vigtigt at være landsdækkende, hvilket vi nu kan tilbyde via samarbejdet med Isomax Energi, uddyber Claus Skov.

Papiruld's lydisolering efterspurgt
Papiruld bliver i Norge markedsført under navnet Envinsu, og adm. dir. i Isomax Energi, Tore J. Barstad, glæder sig til samarbejdet:

- Vi har mange kunder, som har efterspurgt en ekstra god løsning på lydisolering, og det har vi fundet med Papiruld/Envinsu. Med Papiruld Danmark har vi fundet en seriøs og god samarbejdspartner, som har den samme forståelse for markedet som os og har de produkter, som vi har ledt efter. Med sin lange erfaring som producent af celloloseisolering, er vi trygge ved, at det er det bedste produkt på markedet, som vi kan tilbyde vores kunder i Norge.
Papiruld har været produceret af Papiruld Danmark siden 1989.

-jhn


23/1 2019