Aktuelle nyheder - Isolering

Der er vokseværk hos isoleringsproducent- I forbindelse med udvidelsen får vi ikke kun mere lagerplads, vi får også bedre logistik, når vores transportfirma henter varer, fortæller produktionsdirektør Jesper Vind Andreasen.

Der er vokseværk hos isoleringsproducent

Stor efterspørgsel på både specialvarer og standardisoleringsmaterialer sætter gang i lagerudvidelse på godt 5000 m2 hos Jackon i Hedensted

Del artiklen på

Isoleringsproducenten Jackon producerer isoleringsmaterialer i EPS (ekspanderet polystyren) og lagerfører samtidig produkter fra virksomhedens øvrige fabrikker, der er at finde i store dele af Europa. I et marked med øget efterspørgsel samt en forventning om korte leveringstider, finder virksomheden det aktuelt at investere i en udvidelse af det udvendige lagerareal med 5000 m2.

- Vi oplever i stigende grad, at kunderne efterspørger specialtykkelser i EPS og med hurtig levering. Samtidig udvider vi hele tiden vores produktsortiment, hvilket naturligt øger behovet for mere lagerplads.

- Hos Jackon ønsker vi at være en interessant og fleksibel leverandør for vores kunder – også fremadrettet. Dette er lagerudvidelsen en sikring af. Vi har oplevet stor fremgang og vækst de seneste år, både når det gælder bygge- og industrivarer. Det skal vores lager kunne håndtere – også på sigt, siger salgschef Torben Sørensen.

- Vi er i gang med at klargøre os til den videre rejse med mulighed for maskinudvidelse og volumenøgning af varer. I forbindelse med udvidelsen får vi ikke kun mere lagerplads, vi får også bedre logistik, når vores transportfirma henter varer. Bl.a. vil der blive etableret en ny udkørsel, som sikrer et ensrettet og smidigt transportflow, supplerer produktionsdirektør Jesper Vind Andreasen.

Byggetilladelsen er givet af Hedensted Kommune, og lagerudvidelsen forventes at blive færdig i løbet af sommeren.

-pf

Læs mere om Isolering

9/5 2022