scroll
 Papirisolering isolerer nu bedre
Et loft nyder godt af, at Isocell nu indeholder flere fibre, der lægges tæt sammen. Det giver højere lufttæthed, der imødekommer varmetab udefra og giver en bedre fugttransmission.

Papirisolering isolerer nu bedre

Ny ETA (European Technical Assesment) viser, at Isocell papirisolering har en forbedret lambdaværdi

Per Thomsen, direktør i CBI Danmark, der er leverandør af Isocell til danske håndværkere og trælaster, er stolt over, at Isocell papirisolering har opnået en lavere lambdaværdi, nærmere betegnet en lambdaværdi klasse 37.

- Den forbedrede lambdaværdi er et udtryk for en positiv udvikling: Produktionsoptimering, råvareoptimering og færre salte medfører flere og bedre isolerende fibre i produktet. Ensartede prøvningsværdier medfører derved en bedre lambdaværdi, fortæller Per Thomsen.

Lambdaværdi betyder isoleringsevne og angives i tal. Tallet fortæller, hvor godt et materiale isolerer. Jo lavere lambdaværdi, jo bedre isolerer materialet.

- Jo flere fibre der lægges tæt sammen, jo højere lufttæthed. Lufttæthed imødekommer varmetab udefra, giver en bedre fugttransmission og forbedrer lydegenskaber, forklarer Per Thomsen.

Han understreger vigtigheden af at være opmærksom på produktets tekniske værdier, før der vælges isolering

- Papirisolering er ikke bare papirisolering; det er af stor betydning for isoleringsevnen, hvilke værdier produktet har. Som med alt andet er der forskel på kvalitet.

Isocell Evolution til svanemærket byggeri
Udover Isocell papirisolering, er CBI Danmark A/S leverandør af det borfrie produkt Isocell Evolution. Produktet er godkendt til svanemærket byggeri og er Natureplus certificeret.

- Natureplus certificeringen betyder, at det hører til blandt de bedste produkter til bæredygtige byggerier. Det giver god mening i forhold til CBI Danmarks værdisæt, som bl.a. indeholder at sikre markedets mest bæredygtige løsninger til gavn for os, vore partnere og for samfundet generelt samt vores ambition om at være markedets førstevalg som produkt og leverandør hos miljøbevidste kunder, afslutter Per Thomsen.

CBI Danmark er udover Isocell papirisolering også leveringsdygtig i andre produkter indenfor naturlig isolering og lufttæt byggeri, bl.a. Airtight (undertage, vindbeskyttelse, dampbremser, dampspærrer og tilbehør dertil), Isowind ventilationsplader, Pavatex træfiberisolering samt isoleringsmaskiner og tilbehør.

-los

15/6 2018