LCA
bygma
scroll
Rockwool søger kundeorienterede fagfolk  til Sjælland og Jylland

Rockwool søger kundeorienterede fagfolk til Sjælland og Jylland

JOB-ANNONCE: Kender du til alt, hvad der er værd at vide om byggematerialer, og er du interesseret i at dele al din ekspertviden med andre? Så læs med her...

Our purpose is simple and compelling: To release the natural power of stone to enrich modern living.

ROCKWOOL products save energy and water and reduce CO2 emissions, protect buildings from the spread of fire; reduce waste; improve acoustic comfort, building performance and aesthetics; and enhance Precision Growing, thereby improving the efficiency of fresh food production.

While the stone we use may be millions of years old, what we do with it is cutting-edge. Every day, ROCKWOOL colleagues are developing and applying new technologies to release yet more potential of stone wool to enrich modern life.

Would you also be proud to enrich society like we do? Apply now to join us as we improve modern living conditions for millions of people worldwide.

Hver dag søger vores partnere efter ny viden, som de kan bruge, når de skal sælge eller vejlede kunder om vores ROCKWOOL-materialer. Det er her, du kommer ind og bidrager med lige det rette værktøj: din viden.

Om os

Hos ROCKWOOL samarbejder vi tæt med vores partnere for at sikre, at de har den rette viden om vores produkter, så de kan skabe størst værdi. Det inkluderer bl.a. trælasthandler og byggemarkeder, som behøver den rette viden for at sælge vores produkter, og byggeentreprenører, der søger viden for at anvende vores produkter optimalt.

Om rollen

Du vil få tildelt dit eget område i Sjælland eller Jylland, afhængigt af hvor du bor og helst vil arbejde. Her vil du få ansvar for at opbygge viden omkring vores produkter, skabe interesse for ROCKWOOL og lave mersalg. Det gør du ved at:

  • samarbejde med vores salgsafdeling, som har ansvar for forhandlersalg i Danmark, for at få indsigt i vores partnere og den viden, som de har brug for
  • afholde produktdemonstrationer, præsentationer og kurser hos partnerne, så de bedre kan sælge og vejlede kunder om vores produkter
  • besøge partnerne for at se, hvordan produkterne udstilles, og for at rådgive om, hvordan de bedst kan fremvises til kunder
  • deltage i åbent hus-arrangementer, salgsmøder og andre salgsaktiviteter for at støtte sælgerne i salg og promovering af produkterne til partnere.

Om dig

Du har hovedet fyldt med teknisk viden om byggematerialer og en stor interesse i at skabe værdi med den viden ved at dele den med andre. Du trives desuden i en stilling, hvor du vil mødes ansigt til ansigt med partnere, og lave mersalg, når der er muligheden for det.

Du forstår desuden at præsentere dig selv og produkterne på en spændende og professionel måde, så alle får et godt indtryk af virksomheden, du arbejder for.

Du har desuden:

  • erfaring inden for byggebranchen, måske som håndværker, tømrer, isolatør, byggeentreprenør, salgsekspedient/lagerekspedient, sælger eller lignende
  • gerne god viden inden for Microsoft Office, CRM-systemer og sociale medier eller villigheden til at lære det hurtigt
  • solide kommunikationsevner på dansk og engelsk og evnen til at skabe interesse gennem kreativ og engagerende kommunikation.

Vi tilbyder
Det her er en unik mulighed for at dele ud af din viden og skabe en rolle som ROCKWOOL-ekspert hos vores mange partnere. Du får desuden en meget selvstændig hverdag, da du arbejder på hjemmekontor, hvorfra du selv planlægger din dag, pakker firmabilen med brochurer, teststationer og andet træningsudstyr og kører ud til partnerne.

Du får dog mange kolleger, som du kan få support og viden fra i din dagligdag. Det gælder bl.a. salgsteamet og din holdkammerat, der vil arbejde i andre geografiske områder i Danmark.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Eilif Jensen på +45 40 34 99 90 eller eilif.jensen@rockwool.com.
 

Du sender din ansøgning og dit CV ved at klikke her inden 21-11-2018.

Husk at specificere, om du ønsker at arbejde i Sjællands- eller Jyllandsområdet i din ansøgning.

Læs mere om Rockwool - klik her

 

5/11 2018