LCA
LCA
scroll
Succes med teknisk isolering
Alene i Aabenraa har vi ansat 15 nye medarbejdere, og vi hyrer fortsat for at kunne følge med efterspørgslen, siger administrerende direktør i Øland, Carsten Madsen.

Succes med teknisk isolering

Siden opkøbet af Kaimann i 2012 er Øland braget igennem med teknisk isolering. Forretnings-området er steget mere end 500 procent på fem år og får nu ekstra fokus som selvstændig division

Det var godt set, da Øland for små fem år siden købte Kaimanns danske selskab og dermed trådte ind på markedet for teknisk isolering. Fra en ganske beskeden omsætning i 2012 er Ølands isoleringsforretning vokset til et større tocifret millionbeløb, og væksten fortsætter ufortrødent.

-Vi løber rigtig hurtigt både her i Brøndby og i alle vores butikker og i produktionen i Aabenraa. Alene i Aabenraa har vi ansat 15 nye medarbejdere, og vi hyrer fortsat for at kunne følge med efterspørgslen, siger administrerende direktør i Øland, Carsten Madsen og fortæller, at der nu er mere end et halvt hundrede mand i den jyske produktion.

Splitter op i to
Nu tager Carsten Madsen endnu et skridt og opsplitter forretningen i to selvstændige enheder med hver deres salgschef.

Flemming Christensen, som hidtil har været salgschef for hele Øland, fortsætter i spidsen for ventilationsområdet, mens Jørn Smith indtræder i en nyoprettet stilling som salgschef for teknisk isolering. Jørn Smith er en af markedets dygtigste inden for teknisk isolering og kom til Øland i forbindelse med overtagelsen af Kaimann.

-I en så kraftig vækstfase er det en kunst at fastholde leverancesikkerhed og kvalitet, men det er områder, hvor vi ikke går på kompromis. Med en opsplitning i to selvstændige forretningsenheder sikrer vi fuldt fokus og klarere strukturer i processerne, så vi fortsat kan levere de gode produkter og kundeoplevelser, Øland er kendt for, siger Carsten Madsen.

Markedet for teknisk isolering er traditionsbundet, og Carsten Madsen tøver ikke med at tilskrive servicekoncepterne en stor del af Ølands succes som isoleringsleverandør, for eksempel: gratis affaldssortering, ekstra tidlige åbningstider og udlejning af lagerkapacitet.

-jhn

 

 

23/10 2017