Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

Opkøber for at styrke kulturen på byggepladserneKloak- og betonholdet sammen med Tim Buch Hollænder (yderst tv.) og Jacob Arentfeld Nielsen (yderst th.)

Opkøber for at styrke kulturen på byggepladserne

Hoved- og fagentreprenør Arentfeld har opkøbt kloak- og betonvirksomheden Kloakentreprise v. Tim Buch Hollænder. Med det nye opkøb kan entreprenøren tilbyde mere ro og tryghed i byggeprocessen

Del artiklen på

- Med egne afdelinger og egne folk har vi bedre muligheder for at give den rigtige pris og ikke mindst for at skabe en kultur på byggepladserne, der understøtter de dyder, vi stræber efter. Og netop det er noget, der ligger os meget på sinde. For det er med dyderne som grundsten, at vi får vores kunders projekter sikkert og ordentligt i mål, siger Jacob Arentfeld Nielsen, hvis entreprenørfirma holder til i Glostrup.

Arentfeld A/S’ fire dyder er:
Gøre os umage fagligt og menneskeligt
Udvise respekt og rummelighed overfor hinanden som mennesker og som eksperter på hvert vores felt
Sige det vi gør, og gøre det vi siger

Tim Buch Hollænder følger selv med i købet, hvilket betyder, at Arentfeld nu også kan kalde sig autoriseret kloakmester.

Vil sikre medarbejderne en god hverdag
Arentfeld og holdet bag kender Kloakentreprise særdeles godt, da de to virksomheder har samarbejdet på adskillige projekter i årenes løb.

- Vi ved ret sikkert, hvad det er vi får med Tim og hans hold, og det er altså gode varer, siger Jacob Arentfeld Nielsen

Det var Tim Buch Hollænder selv, der ønskede, at hans firma, der er baseret i Lejre, skulle være en del af Arentfeld.

- Jeg har længe gerne ville overlade det administrative til andre, og koncentrere mig om det jeg gør bedst, hvilket er kloak- og betonarbejde. Men jeg har igennem tiden fået nogle rigtig dygtige folk ombord, som det har været vigtigt for mig, at sikre en god hverdag fremadrettet. Det føler jeg mig tryg ved, de får hos Arentfeld, så derfor var beslutningen ikke svær, udtaler Tim Buch Hollænder.

Arentfeld har nu egen tømrerafdeling, murerafdeling, kloak- og betonafdeling.

Overtagelsen sker pr. 1 juni.

-los


Læs mere om Kloak & afvanding

1/6 2021
BrønddækslerByggerådgivningDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.