LCA
scroll
Flere grønne certificeringer til tagpap-firma - Der er handling bag vores ord, når vi siger, at vi arbejder målrettet med genanvendelse, siger administrerende direktør hos Eurotag Danmark, Peter Kranz. Foto: Eurotag Danmark.

Flere grønne certificeringer til tagpap-firma

Eurotag Danmark fremhæver deres ambitioner inden for grøn omstilling med en række Cradle to Cradle-certificeringer af flere af deres produkter

De seneste to år har tagpapleverandøren Eurotag Danmark kunnet tilføje flere Cradle to Cradle-certificeringer på bronzeniveau til deres produktportefølje.

Det gælder bl.a. for tagmembranen Derbigum NT og den bitumiøse underpap og dampspærre Derbicoat NT.

Administrerende direktør hos Eurotag Danmark, Peter Kranz, er stolt af virksomhedens position som frontløber og mener, at tilføjelsen endnu engang understreger Eurotag Danmarks konstante arbejde med at bidrage til den grønne omstilling.

- Jeg var enormt stolt, da vi fik tildelt vores sidste certificering. At vi nu tildeles yderligere certificeringer, understreger virkelig, at der er handling bag vores ord, når vi hos Eurotag siger, at vi arbejder målrettet med genanvendelse og for at fremme den grønne omstilling i byggebranchen, siger Peter Kranz.

Akut handling kræves
EU-kommissionens udspil, der gør det ulovligt at have boliger med energimærkerne G og F ved udgangen af 2033, har krævet akut handling og bæredygtige initiativer fra bygge- og anlægsbranchen.

Med tagpapvirksomhedens certificeringer stiller de sig stærkt i et marked, hvor konkurrencen er stor.

- EU-kommissionens seneste initiativer har yderligere understreget behovet for grøn omstilling inden for bygge- og anlægsbranchen.

- Vores certificerede mærker repræsenterer løsninger, der bidrager til at fremskynde CO2-reduktionen i byggebranchen. Vi har hos Eurotag et solidt fodfæste og lægger kun yderligere på, udtaler Peter Kranz og fortsætter:

- Vi er ikke kommet sovende hertil. De seneste 30 år har vi arbejdet målrettet mod løbende at omstille og finjustere vores produktion, så de endelige løsninger repræsenterer så miljøvenlige alternativer som muligt.

Ud over Cradle to Cradle-certificeringen har Eurotag Danmark produktspecifikke EPD’er på flere af deres produkter, herunder Derbigum NT, Derbicoat NT og Derbicolor NT.

-kis

23/4 2024