Aktuelle nyheder - Tag

Plastmo scorer topkarakterer som arbejdsgiverPlastmo blev stiftet i 1958. Virksomheden har hovedkontor og produktion i Ringsted og ejes af den internationale koncern ACO.

Plastmo scorer topkarakterer som arbejdsgiver

SPONSORERET INDHOLD: 98 % af medarbejderne synes, at Plastmo er et rigtig godt sted at arbejde, og det har kastet en såkaldt Great Place To Work-certificering af sig til virksomheden

Del artiklen på

Hos Plastmo er glæden ekstra stor i denne tid, for virksomheden er blevet Great Place To Work-certificeret. Hele 98 % af medarbejderne synes, at Plastmo er et rigtig godt sted at arbejde. Det flotte resultat placerer Plastmo blandt de allerbedste arbejdspladser i Danmark.

- Vi er utrolig stolte og glade for anerkendelsen fra Great Place to Work, og det styrker vores tro på, at vi også fremover kan fastholde, udvikle og tiltrække de bedste medarbejdere. Med det flotte resultat følger naturligvis også et stort ansvar. Et ansvar, som ledelsen tager meget seriøst, da vi er af den overbevisning, at vores medarbejdere samt den unikke Plastmo-kultur er fundamentet i vores virksomhed. Derfor agter ledelsen at forsætte med at værne om denne fantastiske arbejdsplads og gøre sit ypperste for at gøre den endnu bedre, siger direktør, Maziar Pourshams.

Great Place to Work i Danmark certificerer arbejdspladser, hvor både ledere og medarbejdere finder arbejdsmiljøet godt, og hvor kulturen i virksomheden er præget af tillid.

Du kan læse mere om certificeringen her.

Plastmo

Plastme er markedsleder i Danmark inden for løsninger til håndtering af regnvand med produkter som tagrender, dræn, faskiner samt løsninger til udemiljø i form af lette tagløsninger og glasrækværk. Plastmo blev stiftet i 1958. Virksomheden har hovedkontor og produktion i Ringsted og ejes af den internationale koncern ACO, som beskæftiger ca. 5200 ansatte over hele verden, og som er verdensledende inden for water management.

Læs mere om Tag

5/12 2022
Tag Tagpap/Tagfolie Tagrender Tagsten Tegltag UndertagByggerådgivningFaldsikringGlasrækværkGlastagGlasværnGrønne TageHåndtering af tagpapInddækningIsoleringsholderMontagekonsolOverdækningRustfrie skruerSkimmelsvampSkruerSolcellerStål skruerTag stilladserTag tilbehørTagberegnerTagmalingTagpladerTagrende BeregnerTagrenoveringTagrensningTagstigeTermotagTrapeztagTilføj dit firma her.
Send en mail.