LCA
LCA
scroll
Syg direktør for Lilleheden må træde tilbageFoto: Lilleheden.

Syg direktør for Lilleheden må træde tilbage

På LinkedIn skriver virksomheden, at Christian Ebbesen er nødt til at træde tilbage grundet sygdom. Hans Henrik von Platen-Hallermund tager over i stedet

Lilleheden får ny administrerende direktør.

Det skriver virksomheden på sin LinkedIn-profil.

- Det er med tristhed, at vi må meddele, at Lillehedens administrerende direktør, Christian Ebbesen, på grund af sygdom desværre ser sig nødsaget til at træde tilbage fra sin stilling, på trods af at han er i bedring.

- Christian har gjort et fantastisk arbejde for Lilleheden, siden han kom til som salgschef i 2003, og har en stor andel i, at vi i dag har en markedsledende position inden for limtræ, skriver virksomheden.

Posten som Lillehedens administrerende direktør overgår nu til Hans Henrik von Platen-Hallermund, som siden januar 2024 har besat stillingen midlertidigt.

- Det bliver spændende at være med til at præge virksomhedens fortsatte udvikling som den førende producent af limtræ i Danmark. Med det store fokus på bæredygtighed og træbyggeri er der en øget efterspørgsel på bærende konstruktioner i limtræ, som vi er helt klar til at imødegå hos Lilleheden, siger han.

-dc

3/5 2024