scroll
Vender hjem til Fog for tredje gang: Gammel kending tager toppost- Vi er en samfundsaktør, der ønsker at gøre en forskel, siger ny administrerende direktør i Fog, Karsten Østergaard Larsen.

Vender hjem til Fog for tredje gang: Gammel kending tager toppost

Karsten Østergaard Larsen indtrådte d. 1. januar som adm. direktør hos Johannes Fog. Han har tidligere været trælastdirektør i virksomheden og vil nu rykke Fog tættere på kunderne, ligesom samarbejdet med leverandørerne skal styrkes

Trælast- og byggecenterkæden Fog får glæde af mere end tre årtiers erfaring, nu hvor Karsten Østergaard Larsen d. 1. januar er vendt hjem til i en rolle som adm. direktør.

Det gør han med klare ambitioner om, i hvilken retning Fog som koncern skal bevæge sig.

- Det er tredje gang, jeg kommer tilbage til Fog, som ligger mit hjerte nært. Og jeg glæder mig over muligheden for at vende hjem til et sted, jeg kun forbinder med gode minder.

- Som virksomhed har vi en spændende fremtid, hvor min vigtigste opgave bliver at konsolidere vores position i markedet og udnytte vores unikke styrker og værdier til at vokse og differentiere os fra konkurrenterne, siger Karsten Østergaard Larsen.

Karsten Østergaard Larsen har tidligere varetaget rollen som trælastdirektør for virksomhedens forretninger i Herlev og Lyngby. Senest kommer han fra en stilling som managing director i Norden hos fibercementproducenten Swisspearl.

Fingeren på pulsen
Karsten Østergaard Larsen beskriver Fog, der består af ni trælast- og byggecentre på tværs af hele Sjælland og en omfattende webshop, som en robust og velfungerende maskine - men at der i lyset at den skarpe konkurrence på markedet og udviklingen i samfundet er behov for at skrue på nogle knapper.

Som ny adm. direktør kommer han ind med ønsket om at rykke Fog endnu tættere på kunderne og styrke samarbejdet med deres dedikerede leverandører.

- Vi skal endnu tættere på vores kunder, så vi altid har fingeren på pulsen og kender de forventninger og behov, de har til os.

- Fog skal give dem de bedste forudsætninger for at løse de udfordringer, de står med i dagligdagen, og det stiller høje krav til vores service og rådgivning, siger Karsten Østergaard Larsen og tilføjer:

- Derudover har vi et utroligt stærkt netværk af leverandører, med hvem vi deler ambitioner og værdier. De samarbejder skal vi dyrke i endnu højere grad og udvikle yderligere, så vi gør hinanden stærkere og styrker vores fælles konkurrenceevne inden for kritiske områder som eksempelvis bæredygtighed og dokumentationen heraf.

-dc

9/1 2024