Aktuelle nyheder - Trapper

Arkitekttegnet trappestige hitter på nettet

Arkitekttegnet trappestige hitter på nettet

Bag trappestigen står den danske arkitekt- og designvirksomhed Tegnestuen Hindevadgaard, som har designet og tegnet Trappestigen ud fra ønsket om at skabe et ergonomisk og sikkert redskab, som stadig ser godt ud og kan stå fremme, når ikke den er i brug

Del artiklen på
Trappestigen fra Tegnestuen Hindevadgaard er igen i år udvalgt som årets julegaveide hos stigespecialisten Stigefabrikken.dk. Både danske og udenlandske kunder er blandt køberne af den danske designklassiker, som skiller sig markant ud fra butikkens aluminiumsfarvede alternativer.

- I en branche, hvor alting er dødkedeligt og aluminiumsfarvet, er det forfriskende, når nogen tør tage chancer og innovere. Dét har arkitekterne Benedicte & Poul Erik Find fra Tegnestuen Hindevadgaard gjort med Trappestigen - og vores kunder er vilde med den," fortæller Peter Christensen, som er medejer af Stigefabrikken.dk.

Med inspiration fra dansk designs rene formsprog, er trappestigen minimalistisk, elegant, og passer ind i ethvert moderne hjem ved siden af designklassikere såvel som IKEA-møbler og loppefund. Og uanset farve eller mønster på væggene, er der en Trappestige, som passer ind. Den fås nemlig i fem forskellige farver. Er pladsen i hjemmet trang, medfølger et smart lille vægbeslag, som matcher stigens farve og design.

Udover danske kunder, har Stigefabrikken.dk solgt og sendt trappestigen til tyskere, ligesom man på virksomhedens svenske webshop, Stegfabriken.se, også oplever stigende interesse for den arkitekttegnet trappestige.

- Det er efterhånden kendt, at dansk design er populært i store dele af verden. Og når man så samtidig formår at kombinere et eksklusivt design med en praktisk brugsgenstand, som en trappestige jo er, skal det selvfølgelig belønnes, siger Peter Christensen.

Store forventninger til julesalget
Hos Stigefabrikken.dk har man store forventninger til årets julesalg. Tal fra FDIH viste i 2014, at hver femte julegave sidste år blev købt på nettet, og det mærkede man ifølge Peter Christensen godt hos stigefabrikken på nettet.

- I december måned er der især mange kvinder, som ringer og skriver til os vedrørende julegaver. Danske mænd, jeg selv inklusive, er, heldigvis for os, meget uopfindsomme, når de skriver ønskelister. Praktiske ting som værktøj, haveredskaber og stiger står ofte øverst på listen, og det mærker vi, når julen begynder at nærme sig, fortæller Peter Christensen.

Tanken med Årets Julegaveidé er, at de julegavesøgende kvinder falder for trappestigens smukke farver og design - og således kombinerer julegaven til ægtefælden med et pyntegenstand til hjemmet.

Trappestigen fra Hindevadgaard kan købes her

Læs mere om Trapper

4/12 2015
  • Vejletrappen

    Vejletrappen

    Individuelle trætrapper siden 1972. Smukt og funktionelt dansk design.