Aktuelle nyheder - Trapper

’Et godt tidspunkt at fejre 30 års jubilæum på’ Træet til trapperne er primært eg og ask fra bæredygtighedscertificerede skove i Slovenien, Kroatien og Litauen. Her foretager en medarbejder kvalitetssikring af træet.

’Et godt tidspunkt at fejre 30 års jubilæum på’

Efter nogle turbulente år tager BV Trappen igen markedsandele, tjener penge og har stigende ordreindgang

Del artiklen på

Af Louise Skjellum Strøbech

For blot knap tre år siden lå det ikke ligefrem i kortene, at BV Trappen i Thisted kunne åbne fabrikken for naboer, samarbejdspartnere, familie og venner og fejre 30 års jubilæum d. 26. oktober i år. Virksomhedens nu tidligere ejer lå dengang og vippede faretruende på randen af konkurs, inden træingeniøren med fortid som bl.a. direktør i Moelven Michael Bjørnskov købte 90 % af virksomheden.

I dag ejer adm. direktør Peter Vang de sidste 10 %, og sammen med de ca. 30 medarbejdere kan de to ejere ikke blot fejre virksomhedens 30 års jubilæum, men også at virksomheden har taget markedsandele, tjener penge, har stigende ordreindgang og er på rette fode igen.

- Det er et godt tidspunkt at fejre vores 30 års jubilæum på. Vi har et super team på fabrikken, på kontoret og i montageteamet, vi sælger rigtig mange projekttrapper til store byggerier, enkeltstykstrapper via trælasterne og har udvidet med krumningstrapper og hovedtrappeforlængelser. Det sidste har vi ikke gjort så meget i før, men vi har jo den specialviden, der skal til, og kan lige så godt bruge den, siger Peter Vang til fagbladet Puff.

Artiklen fortsætter under billedet...
Der er travlt både i produktionen og hos BV Trappens egne tømrere, der kører land og rige rundt for at montere trapperne. I midten ses adm. direktør Peter Vang.

Tilfredsstillende teamwork
Han har selv mere end 20 år bag sig i byggebranchen, har haft sin egen køkkenbutik, og kan derfor nemt trække tråde til trappefabrikken.

- Jeg kan godt lide duften af træ; kan godt lide at købe råtræ hjem, se en trappe blive produceret og få den kørt ud, så den kan blive monteret hos kunden. Det er tilfredsstillende at se trapperne blive produceret og at have et teamwork i virksomheden, der gør, at alt hænger sammen, siger Peter Vang, der ikke er i tvivl om, at opsvinget er ved at sprede sig til de større jyske byer.

- Vi har leveret mange trapper i København, Aarhus og på Sjælland den seneste tid, men mærker tydeligt, at travlheden i byggeriet spreder sig til især de større byer i Jylland som Aalborg, Silkeborg og Vejle. Her leverer vi rigtig mange projekttrapper lige nu. Så montørerne har travlt, og vi har sørme også nok at gøre på fabrikken, siger en tilfreds Peter Vang.
Læs mere om Trapper

9/11 2018
  • Vejletrappen

    Vejletrappen

    Individuelle trætrapper siden 1972. Smukt og funktionelt dansk design.