Aktuelle nyheder - Trapper

Køb trappen online – betal gennem den lokale trælastDet skal være enkelt og ukompliceret at bestille en trappe på nettet, lød tankerne bag onlineportalen, fortæller Wood Steps salgsdirektør Jacob Ravn (tv.), her med adm. direktør Michael Frandsen.

Køb trappen online – betal gennem den lokale trælast

Wood Step introducerer onlineportalen TømmerhandlerTrappen, som gør livet lettere for både slutkunde, tømrermester og sælger i byggemarkeder og trælaster

Del artiklen på

Den danske trappeproducent Wood Steps TømmerhandlerTrappen har siden foråret givet gør det selv-folk mulighed for på egen hånd at designe og bestille trapper hjemme fra sofaen. Trapperne leveres lige til døren, mens betaling klares via den lokale tømmerhandel. Kunden kan også tage sine mål med under armen og foretage bestillingen sammen med den lokale tømmerhandler, byggemarkedet eller den foretrukne tømrermester.

Trappefirmaet har gennem længere tid været i tænkeboks og overvejet: Hvordan kan vi give fagfolk et effektivt salgsredskab, der kræver et minimum af tid at sætte sig ind i? Hvordan kan vi give slutkunder et billigere alternativ til en specialdesignet trappe og fjerne de barrierer, der gør det ’besværligt’ at købe en trappe på nettet?

- Det opleves i dag som forholdsvis enkelt og ukompliceret at bestille et nyt vindue eller en dør på nettet, men når det handler om køb af trapper, har snakken hidtil været lidt en anden, forklarer Wood Steps salgsdirektør Jacob Ravn.

- Et trappekøb opleves som forholdsvis kompliceret og uigennemskueligt. Kunderne har manglet muligheder for på egen hånd at sammenligne priser og afsøge valgmuligheder inden et køb. Det har afholdt flere fra at kaste sig ud i at købe andre trapper end hemsestiger og loftstrapper online. Selvom pris og convenience er vigtige parametre for en kunde, så kan mange stadig godt lide den tryghed, det giver, at der rent fysisk har været fagfolk indover deres bestilling. Ingen har lyst til at risikere at stå med en trappe, der ikke passer på mål. Trapper er dyrere end et vindue eller en dør, så det er en naturlig bekymring, siger Jacob Ravn.

Artiklen fortsætter under billedet...
På tommerhandlertrappen.dk kan man starte med at finde den rigtige trappe til sit behov. Herefter bliver slutkunden, tømrermesteren eller sælgeren i byggemarkedet bl.a. vejledt nøje i opmåling af trappehullet, etagehøjden og etageadskillelsen. Der er også gode råd til, hvad man skal være opmærksom på ved levering, og hvilket værktøj man skal have til rådighed for at montere trappen.

Skal være brugervenligt
Trappeproducentens overvejelser er blevet til en videreudvikling af et shopsystem, der forener det bedste af to verdener og gør det nemt og gennemskueligt at købe trapper online. Det har i processen haft høj prioritet, at man kan handle i shoppen uden de helt store it-tekniske forudsætninger. Derfor er der lagt stor vægt på brugervenlighed. Kunder guides igennem bestillingen trin for trin og man kan under bestillingen se sine valg visualiseret i 3D, ligesom prisen kan ses undervejs. Vejledninger om alt fra opmåling til værktøjstjekliste og montering sikrer, at man når helt i mål.

Når bestillingen er sendt, gennemgås tegningerne af Wood Steps trappeeksperter før produktionen sættes i gang. Betalingen klares via den lokale tømmerhandel. Løsningen er i det hele taget udviklet med tanke på, at det skal være ligetil at klare bestillingen på egen hånd. Omvendt kan den lokale tømmerhandel også hurtigt sende bestillingen – mens kunden står i butikken.

- Mange vil gerne handle i deres lokalområde og støtte op om deres lokale handlende, men de er samtidigt også meget prisbevidste. Det gælder også, når der skal købes trappe til kælderen, stuen eller entreen. Det har vi taget højde for her, slutter Jacob Ravn.

-losLæs mere om Trapper

12/11 2018
  • Vejletrappen

    Vejletrappen

    Individuelle trætrapper siden 1972. Smukt og funktionelt dansk design.