Aktuelle nyheder - Trapper

Stålkonstruktør flytter produktion

Stålkonstruktør flytter produktion

Give Stålspær A/S har besluttet at flytte trappe- og altanafdelingen fra Herning til fabrikken i Brande. Flytningen forventes at ske først i 2016

Del artiklen på

Give Stålspær A/S har valgt at flytte virksomhedens trappe- og altanafdeling fra Herning til fabrikken i Brande. Det sker for at forbedre hele ordreprocessen og fabrikkens leveringsperformance indenfor altaner og trapper.

Flytningen er en del af en række interne initiativer, der skal styrke leveringsevnen og den gode kundeoplevelse i kølvandet af virksomhedens markante vækst, og selve den fysiske rokade forventes at ske primo 2016.

Give Stålspær A/S sigter efter en mere smidig planlægning og produktion, så der opnås en bedre balance mellem vækst og leveringsperformance.

Det er især planlægningsfasen, der er sat under lup på fabrikken i Brande, herunder rettidige leveringer både internt og eksternt ud mod fabrikkens kunder. Nøjagtighed er en af Give Stålspærs kerneværdier og med en vækst fra 120 til 200 medarbejdere på 4 år og en markant vækst, har virksomheden været udfordret.

-cmn

Læs mere om Trapper

12/11 2015
  • Vejletrappen

    Vejletrappen

    Individuelle trætrapper siden 1972. Smukt og funktionelt dansk design.