Aktuelle nyheder - Trapper

Trappeproducent tager nye trin i Sverige

Dolle Nordic AB fortsætter vækst i Sverige med to nye typehusaftaler. Dolles ClickFIX lofttrappe har været en afgørende aktør for, at aftalerne nu er i hus

Del artiklen på

Dolle Nordic AB har netop indgået aftale med de to svenske typehusfirmaer Mjöbäcksvillan og Västkustvillan, som er veletablerede virksomheder på det svenske marked med henholdsvis 40 og 80 års erfaring i byggebranchen.

Aftalerne åbner nye horisonter for Dolle Nordic AB, der for første gang bevæger sig ind på typehusmarkedet.

I 2015 har Dolle Nordic AB haft fremgang på det svenske marked. Først med ansættelse af ny Key Account Manager, Andreas Nielsson, dernæst storaftale med Sverige største byggemarkedskæde, Bio AB, og nu på helt nyt territorium på typehusmarkedet.

Dolles ClickFIX lofttrappe har været en afgørende aktør for, at aftalerne nu er i hus. Det kolde svenske klima skruer kravene op for, hvor godt isolerede lofttrapper skal være.

Dolle Nordic ser frem til de nye aftaler med Mjöbäcksvillaen og Västkustvillaen. Typehusmarkedet er helt nyt for Dolle, og derfor er det to vigtige aftaler, der nu er indgået. Dolle Nordic arbejder fremadrettet på at indgå flere aftaler med typehusfirmaer.

-cmn

Læs mere om Trapper

14/9 2015
  • Vejletrappen

    Vejletrappen

    Individuelle trætrapper siden 1972. Smukt og funktionelt dansk design.