scroll
Brødrene Dahl har store planer i RandersRanders Kommune forventer at plangrundlaget for Brdr. Dahls ønske om at udvide vil være på i løbet af et års tid.

Brødrene Dahl har store planer i Randers

Ønsket er blandt andet at bygge et nyt lager med en højde på op til 30 meter og nye logistikbygninger, og nu har erhvervs- og planudvalget besluttet at sætte gang i processen med at få skabt det nødvendige plangrundlag for projektet

- Det er en rigtig god nyhed, at Brødrene Dahl ønsker at investere i fremtiden og styrke sine aktiviteter i Randers Kommune. Netop når det kommer til lager og logistik har Randers en rigtig god beliggenhed, og det er projektet her med til at understrege.

Sådan siger Claus Berggren (V), der er formand for erhvervs- og planudvalget i Randers Kommune.

Brødrene Dahl vil gerne bygge et nyt højlager på op til 30 meter samt nye logistikbygninger i erhvervsområdet ved Frederiksdalvej nordøst for Haslund. I forvejen har virksomheden forskellige bygninger og et højlager i området. Planen er, at det nye højlager skal supplere det eksisterende og skabe sammenhæng.

For at det er muligt at realisere planerne, er det nødvendigt med en ny lokalplan i kommunen. Derfor skulle erhvervs- og planudvalget på mødet den 9. marts 2023 tage stilling til processen med at få skabt det nødvendige plangrundlag for projektet. 

For godt et år siden kontaktede Brødrene Dahl for første gang Randers Kommunes erhvervsservice om mulighederne for at udvide i området, og siden har virksomheden løbende været i dialog med forvaltningen for at konkretisere projektet.

For Brødrene Dahl betyder erhvervs- og planudvalget beslutning, at der nu i første omgang venter en fordebat, der kommer til at tage fire uger. Herefter vil der på baggrund af fordebatten blive udarbejdet et konkret forslag til ny lokalplan, som kommer i høring og skal vedtages politisk før det vil være muligt at realisere projektet.

-dc

14/3 2023