Aktuelle nyheder - VVS

Dedikerede high-end produkter til det professionelle marked

Dedikerede high-end produkter til det professionelle marked

SPONSORERET INDHOLD: Efter en kort pause stiller Grohe igen op på vvs-messen i Odense Congress Center den 24. til 26. maj og præsenterer en række skræddersyede produkter og nyheder til det professionelle marked på stand: D-6039

Del artiklen på

På en af messens største stande på over 200 m2 har Grohe sat alle sejl til for at præsentere spændende nyheder og oplevelser for de besøgende på Vvs´23.

Blandt nyhederne er Grohe Colors, der er et unikt sortiment af farverige high-end armaturer – herunder en helt ny elegant sort variant med matchende tilbehør. Og for at sikre de besøgende en helt ny virtuel oplevelse har Grohe kørt en stor avanceret toetagers truck ind på standen med en innovativ indretning, der gør det muligt at visualisere, planlægge og udvælge produkter til et drømmebadeværelse både virtuelt og i 3D.

- Vi glæder os til atter at møde vores mange kunder og pleje de personlige relationer til både dem og andre samarbejdspartnere på vores stand, hvor vi i vores velkendte mørkeblå farver har gjort alt for at sikre dem en god oplevelse bl.a. ved flere særlige arrangementer.

- Jeg håber, at kunderne vil tage godt imod de dedikerede produkter, vi viser på messen. De er alle en del af Grohes omfattende professionelle program med strategisk samarbejde og skræddersyede produkter og løsninger til det professionelle marked, siger leder af Grohe i Danmark, Poul Christian Pedersen, der selv vil være til stede på messen.

Grohe Colors
En helt ny sort farvevariant, Phantom Black, som Grohe er ved at introducere på verdensmarkedet, bliver for første gang præsenteret for de danske kunder på messen. Phantom Black lanceres udelukkende på det professionelle marked og er både i design og kvalitet takket være en lak-coating-teknik, der gør alle Grohe Phantom Black-produkter meget holdbare og modstandsdygtige over for korrosion, falmning og ridser.

Phantom Black er en del af et omfattende sortiment af farvede armaturer med matchende tilbehør, Grohe Colors, som er designet til den generelle trend med flere og mere markante farver i danskeres badeværelser. Colors gør det således muligt at skabe et farverigt badeværelse i ens egne farver, stil og finish med Essence armaturer, Euphoria brusesystemer, Smartcontrol indbygningssæt og matchende trykplader, tilbehør og kontrolpaneler.

Grohe Colors' design kombinerer moderne, minimalistiske træk med bløde, organiske former i et elegant design i farverne Warm Sunset, Hard Graphite og Cool Sunrise og Phantom Black - med hele otte forskellige finish i skinnende, børstet eller mat at vælge i mellem.

Smart home, hygiejne og installationssystemer
På standen har Grohe også samlet en række andre produkter, der lever op til de professionelle markeders skærpede krav til funktionalitet, design og ressourcebesparelser. Det drejer sig bl.a. om smart home løsninger og berøringsfri armaturer, der matcher de avancerede hygiejnekrav i nutidens badeværelser og køkkener. Samtidig kan man opleve Grohes installationssystemer, der tilbyder installatøren en sikker og hurtig metode til montering af væghængte toiletter, bideter og urinaler.

Grohe i møblerne
Grohes store stand er indrettet med møbler fra det danske designfænomen, Mater Design, der siden 2006 har arbejdet med at omdanne overskudsmateriale og plastaffald til bæredygtige designermøbler. Overskudsplast fra Grohes produktion indgår i flere af Mater Designs high-end designermøbler, som alle kan opleves på standen.

Læs mere om VVS

17/5 2023
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlings-løsninger. Ideelt og kontrolleret klima
  • Roth Clima Comfort

    Roth Clima Comfort

    Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri