Aktuelle nyheder - VVS

Øens Vvs satser stort på fjernvarme- Jeg elsker at starte ting op og se dem vokse. I starten vil min opgave være at få sat tingene i system og skaffe os opgaverne, for senere hen at udvikle butikken, siger Ted Møllback.

Øens Vvs satser stort på fjernvarme

Øens Vvs Entreprise opretter datterselskab inden for fjernvarmeområdet. Det sker som del af en omstillingsproces, hvor målet er at få afviklet alle former for opvarmning med gas og olie og omstille til andre energiformer

Del artiklen på

Det nyoprettede selskab Øens Fjernvarme skal tilbyde tilkobling på fjernvarmeanlægget til selve husstanden. Det skal ske via en anerkendt person inden for fjernvarme, som har de kompetencer, der skal til for at gøre fjernvarmetilkobling til en god oplevelse.

- Vi vil gerne være en forretningsmæssig del af den ambitiøse udbygning af fjernvarme på Sjælland. Vi har fået ansat en - i fjernvarmekredse - anerkendt person, som i mange år har samarbejdet med fjernvarmeselskaberne. Til det nye forretningsområde har vi sammen med Ted Møllback etableret et ny selskab under navnet Øens Fjernvarme, fortæller Mogens Nygaard, direktør i Øens Vvs Entreprise.

Øens Vvs Entreprise har kompetencer inden for større renoveringer af ejendomme. Fjernvarmecentraler og fjernelse af gasvarme er i forvejen en del af selskabets opgaver.

Med Øens Fjernvarme bliver der en fokuseret indsats på fjernvarmeområdet, som indebærer villamarkedet samt ansættelse af fjernvarmespecialiserede montører. Sidst men ikke mindst er det forventningen, at Ted Møllbacks kompetencer vil styrke den metodiske del, så der leveres service og kvalitet på et højt niveau.

- Jeg ser frem til samarbejdet med Øens Vvs. Sammen skal vi bruge vores kompetencer inden for fjernvarme og installationer til at få koblet danskerne på fjernvarme, siger Ted Møllback.

Ted Møllback kommer fra en anden større Vvs-virksomhed, hvor han siden 2017 har været serviceleder for erhverv. Her har energioptimering med fokus på installation af fjernvarmeanlæg været hans ansvarsområde.

- Øens Fjernvarme kommer til at være proaktive inden for den grønne omstilling. Vi har – ligesom mange andre – en klar vision om at rykke Danmark derhen, hvor vi er uafhængige af energiformer fra visse andre lande. På den måde sikrer vi Danmark til fremtiden og de kommende generationer, forklarer Ted Møllback.

Fyldt ordrebog 
Aftalerne ruller ind i ordrebogen og Øens Fjernvarme er klar til at indfri kundernes forventninger.

- Vi skal i Øens Fjernvarme – ligesom i Øens Vvs - leve af at give vores kunder gode oplevelser. Derfor glæder det os, at der allerede er flere, der har valgt vores tilbud. Vi går virkelig højt op i kvaliteten af arbejdet og den service, kunden oplever. Det skal være en effektiv og behagelig proces, fortæller Ted Møllback.

Øens Fjernvarme er allerede i fuld gang med at koble de første kunder på fjernvarme. Blandt kunderne er Solrød Fjernvarme og Vestforbrænding, og sideløbende opstartes nye fjernvarmeprojekter.

- Der er naturligvis plads til flere, siger Ted Møllback, der er vant til at sikre, at flere sideløbende projekter kører gnidningsfrit.

- Vi vandt en opgave på 10 fjernvarmestationer for Taastrup Fjernvarme – og herefter begyndte jeg at se muligheder i fjernvarme. Der var mange ting, der kunne effektiviseres i hele tilkoblingstrinnet. Her har jeg været med til at udvikle en effektiv indsats baseret på erfaringer. I mine øjne kan danskerne ikke få fjernvarme hurtigt nok. Der er behov for hurtig, gnidningsfri og kvalitetssikret tilkobling, siger han.

I 2017 startede Ted Møllback hos en anden større vvs-virksomhed, hvor han de sidste fem år har arbejdet med energi-optimering og installation af fjernvarme.

- Jeg glæder mig til at komme i gang på Øens Fjernvarme. Jeg er sikker på, vi sammen bliver et alletiders hold, der kan tilbyde Danmark et stærkt led i den grønne omstilling, siger Ted Møllback, der er medejer og direktør af Øens Fjernvarme.

-dc

Læs mere om VVS

3/2 2023
  • Roth Clima Comfort

    Roth Clima Comfort

    Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlings-løsninger. Ideelt og kontrolleret klima