Aktuelle nyheder - VVS

Hansgrohes administrerende direktør rykker en vægtklasse opThomas Leth og Dan Rosendal vil begge fortsat have base på det danske Hansgrohe-kontor i Hasselager ved Aarhus.

Hansgrohes administrerende direktør rykker en vægtklasse op

Thomas Leth forfremmes pr. 1. august 2023 til Head of Sales North Europe, PL & CS for Hansgrohe med ansvar for 11 forskellige lande. Nuværende salgschef i Danmark, Dan Rosendal, bliver Regional Sales Manager for Danmark og Norge

Del artiklen på

Thomas Leth startede sin karriere hos Hansgrohe Danmark tilbage i 1999. I 2009 blev han adm. direktør for Danmark og Norge, og i 2016 blev han ansvarlig for Hansgrohe i Norden. I 2022 fik Thomas desuden ansvaret for de baltiske lande.

Fra 1. august 2023 får Thomas Leth en endnu mere central rolle i Hansgrohe Group, da han forfremmes til Head of Sales North Europe, PL & CS. Det betyder, at han fremover også bliver ansvarlig for Polen, Tjekkiet og Slovakiet.

- Jeg får det overordnede ansvar for 11 meget forskellige lande. Det bliver både spændende og udfordrende, siger han og fortsætter:

- I Nord- og Østeuropa er Hansgrohes markedsposition i de enkelte lande meget forskellig, og der er stor variation i markedernes krav og ønsker til produkter og funktionalitet. Samtidig har landene også flere fælles træk, og vi kan derfor drage nytte af fælles strategiudvikling, synergier og tiltag på tværs af landegrænserne. Det ser jeg meget frem til at dykke endnu dybere ned i.

I samme forbindelse bliver Hansgrohes nuværende salgschef i Danmark, Dan Rosendal, forfremmet til Regional Sales Manager Denmark & Norway. Dan Rosendal startede sin karriere hos Hansgrohe Danmark i 2016, og han har haft en vigtig rolle i udviklingen af virksomhedens markedsposition og succes på det danske marked.

Han vil dermed fremover have det overordnede regionale salgsansvar for både Danmark og Norge, inkl. Island og Færøerne.

-dc

Læs mere om VVS

19/6 2023
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlings-løsninger. Ideelt og kontrolleret klima
  • Roth Clima Comfort

    Roth Clima Comfort

    Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri