Aktuelle nyheder - VVS

Hent dine varer fra klokken 6 i ny CollectStore i HillerødTidligere har Sanistål-kunder i Nordsjælland været nødt til at køre helt til Søborg for at hente varer, men det er slut med den nye CollectStore.

Hent dine varer fra klokken 6 i ny CollectStore i Hillerød

Sanistål åbner en CollectStore i Hillerød, som gør det nemt for kunderne i området at afhente og returnere varer i butikken

Del artiklen på

Den 1. september åbner en ny type butik i Hillerød med et lokalt fokuseret sortiment, mulighed for at returnere varer og en åbningstid allerede kl. 6.

Butikkens varesortiment er skræddersyet til vvs-installationskunder, men er ikke en full size Sanistål-butik. Kunderne har adgang til et smallere sortiment og vejledning og vil derudover have nem adgang til hele butikken.

- Vi har længe gerne villet genetablere os i Hillerød. Vi vil have stort fokus på at vejlede og hjælpe kunderne med at spare tid i hverdagen ved selv at bestille varer via Saniståls webbutik eller app. Derudover bliver det nemt for kunderne i området at afhente og returnere varer i butikken, siger Andreas Borup Christensen, direktør vvs Marked i Sanistål.

Goodiebags og konkurrence
Forretningschef for butikken i Hillerød er Tobias Buch, der samtidig har ansvar for Saniståls butik i Taastrup. Derudover vil kunderne møde Linda Lützen, der også har erfaring fra Taastrup-butikken.

- Vi har brugt rigtig mange timer på at gøre klar til åbningen, og jeg glæder mig meget til at byde både eksisterende og nye kunder velkommen. Vi åbner kl. 6 hver dag til gavn for kunder, der ind mod København kan undgå den værste morgentrafik, siger Tobias Buch.

I løbet af den første åbningsuge vil der være goodiebags til de første 100 kunder, tre kunder vil have mulighed for at vinde Milwaukee værktøj til en værdi af 3000 kr., der serveres morgenmad, popcorn og is, ligesom der vil være besøg af flere leverandører.

-dc

Læs mere om VVS

1/9 2022
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlings-løsninger. Ideelt og kontrolleret klima
  • Roth Clima Comfort

    Roth Clima Comfort

    Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri