Aktuelle nyheder - VVS

Lancerer helt nyt produkt på messen Man kan møde alle Gemina Termix’ medarbejdere fra både internt og eksternt salg på standen i løbet af messens tre dage.

Lancerer helt nyt produkt på messen

- Messen giver mulighed for unik sparring i en tid, hvor interessen for grøn omstilling aldrig har været større, siger salgsdirektør Lars Christensen

Del artiklen på

Danskerne konverterer fra gas til fjernvarme som aldrig før. Sidste år fik 3,6 mio. danskere leveret grøn varme fra et fjernvarmeselskab, og den grønne omstilling er da også i højsædet, når Vvs’23 løber af stablen.

Den stigende interesse kommer blandt andet efter et skelsættende 2022 med krig i Ukraine, energikrise og stigende priser på råvarer og byggematerialer. Derudover er konverteringen et afgørende ben i regeringens ambition om at reducere Danmarks samlede CO2-udslip med 70 % inden 2030. Fjernvarmen er langt nemmere og billigere at gøre klimaneutral end eksempelvis landbrug eller transport, og derfor har branchen stor politisk bevågenhed.

- Hos Gemina Termix mærker vi tydeligt den stigende interesse. Særligt på klimavenlige totalløsninger i eksisterende boligejendomme og virksomheder, der fylder massivt i vores hverdag. Det kræver intelligente og energibesparende fjernvarmeløsninger at sætte turbo på den grønne omstilling. De løsninger har vi hos Gemina Termix, og vi glæder os til at vise vores spændende nyheder frem på Vvs’23, siger salgsdirektør Lars Christensen.

App-baseret vejrkompensering og ny lancering
På Gemina Termix’ stand vil besøgende blandt andet kunne se en demonstration af den nye ECL 120 med Termix ECL app. Den app-baserede vejrkompensering er installeret i alle Gemina Termixs villaunits og gør det muligt konstant at regulere varmeanlægget, samtidig med at der tages højde for vejret, hvilket forhindrer overforbrug.

Man kan også se det helt nye produkt, Termix Compactstation 28 MS, som lanceres på messen. Denne MellemSegment-unit fylder hullet mellem villaunits og compactstationer ud og er udviklet til både direkte (VMTD) og indirekte fjernvarme (VVX).

Dialogen med kunderne er vigtig for Gemina Termix, og af samme årsag vil det være muligt at møde alle medarbejdere fra både internt og eksternt salg på standen i løbet af messens tre dage.

- Vvs’23 handler for os primært om at møde vores kunder ansigt til ansigt. Vi har altid sat en ære i at inkludere dem i udviklingen og optimeringen af vores produkter, så vi sikrer, at vores produkter lever op til markedets krav og behov. Kundernes sparring er med andre ord en vigtig brik i regnestykket, når vi sammen skal bidrage til den massive efterspørgsel på konvertering fra gas til fjernvarme i Danmark, siger Lars Christensen.

-dc

Læs mere om VVS

17/5 2023
  • Roth Clima Comfort

    Roth Clima Comfort

    Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlings-løsninger. Ideelt og kontrolleret klima