scroll
Nyt modul gør det lettere for installatøren at installere strøm på fremtidens toiletNy, integreret strømforsyning fra Geberit gør det nemmere og billigere at få lugtudsugning, lys og douchetoilet uden at skulle renovere eller bygge badeværelset om.

Nyt modul gør det lettere for installatøren at installere strøm på fremtidens toilet

Efterspørgslen på nye, smarte løsninger, der kræver strøm ved toilettet, er stigende. For at sikre fremtidens behov lancerer Geberit nu en ny, integreret strømforsyning, der kan installeres på forhånd og forenkler installatørens arbejde.

I dag ønsker 60 procent af danskerne på deres fremtidige badeværelse et berøringsfrit toiletskyl, 37 procent et douchetoilet, 61 procent lugtudsugning i deres toilet og 29 procent et toilet med orienteringslys. Alle funktioner, der kræver strøm ved toilettet – men som kun en fjerdedel af danskerne har tænkt ind i deres nuværende badeværelse.

Hvis der allerede bliver tænkt strøm ind fra starten af byggeprocessen, er det nemmere at slutte de ovennævnte løsninger til senere, ligesom det også er langt billigere, end hvis det skal efterinstalleres. Derfor har Geberit udviklet en integreret strømforsyning, der kan installeres i byggefasen, og som gør det nemmere for installatører at installere eksempelvis strøm til en vægmonteret cisterne senere, hvis behovet skulle opstå.

- Det er dyrt at renovere eller bygge et badeværelse. Netop derfor kan det betale sig at tænke fremtidige behov eller ønsker ind fra starten. Et badeværelse kan holde i mange år, men undervejs kan der opstå nye behov – eller blive udviklet nye løsninger, som kan øge komforten på badeværelset. Det bør tænkes ind i projektet, og det er her, vores nye, integrerede strømforsyning er smart, da den installeres i byggefasen, så beboerne nemt kan koble nye produkter til, hvis behovet opstår, fortæller Nils Overgård, produktchef hos Geberit.

Nemmere at efterinstallere produkter, som kræver strøm
Installationssættet indeholder en boks i plast, et flexrør samt et dæksel, der sikrer nem adgang til strømforsyningen, også efter at eventuelle fliser er monteret.

Det er vigtigt at installationssættet monteres af en fagperson, når Geberit Duofix eller Geberit GIS tilslutningssystemet indbygges og forbindes via flexrøret. Dette er nødvendigt for, at der senere nemt kan forbindes strøm til for eksempel et douchetoilet eller en berøringsfri trykplade. Den integrerede strømforsyning kan installeres uden værktøj og passer til Duofix eller GIS Sigma og Omega indbygningscisterner på 12 cm.

Den nye strømforsyning har yderligere en smart detalje indbygget, idet et indbygget LED-lys viser, om strømforsyningen fungerer korrekt, når betjeningspladen afmonteres.

-dc

8/8 2022