LCA
scroll
Oplev Hiltis bud på fremtidens byggeri

Oplev Hiltis bud på fremtidens byggeri

SPONSORERET INDHOLD: Den kommende Vvs'23 messe i Odense er en unik mulighed for at opleve Hiltis nyeste bæredygtige, arbejdsmiljø- og digitaliseringsløsninger på nærmeste hold. Besøg stand B-2106 i Hal B

Besøg Hiltis stand på VVS'23 messen i Odense og få en forsmag på fremtidens byggeplads, hvor vi præsenterer vores nyeste løsninger indenfor produktivitet, bæredygtighed, arbejdsmiljø og digitalisering.

Uanset om det er den banebrydende Exo-skelet, der forbedrer arbejdsmiljøet og reducerer risikoen for skader, vores digitale design- og BIM-løsninger, der øger effektiviteten i byggeprojekter med den semiautomatiske borerobot Jaibot, eller det nye MT-skinnesystem, der giver helt nye muligheder indenfor fleksibel installation, så vil du kunne opleve Hiltis fordele på første hånd til Vvs’23.

I Hilti ønsker vi nemlig at gøre en forskel for byggeriet og hjælpe branchen med mange af de udfordringer som vi sammen står overfor: Flere bæredygtige løsninger, øget produktivitet og et bedre arbejdsmiljø.

Vores nye Nuron 22V batteriplatform er et godt eksempel på dette. Den nye portefølje kommer med over 70 værktøjer på én og samme batteriplatform, og samtlige værktøjer er designet fra bunden til at være mere sikre, pålidelige og stærke, end hvad der hidtil har eksisteret af batteriværktøj. Samtidig giver vores egenproduktion af værktøjet mulighed for at gøre værktøjet nemt at adskille, når det kommer til reparationer og genanvendelse af materialerne.

For bæredygtighed er ikke længere blot en eftertanke, men en nødvendighed i byggebranchen og noget, som skal tænkes ind i alle faser af et projekt. Hilti har gjort det til vores mission at levere bæredygtige løsninger, der reducerer miljøpåvirkningen og samtidig sikrer projekters langvarige holdbarhed. Fra genanvendelige materialer til effektivt værktøj har vi skabt en portefølje af bæredygtige løsninger, der hjælper med at opfylde de skiftende behov og krav i branchen.

Når det kommer til arbejdsmiljøet, sætter vi også nye standarder for sikkerhed og sundhed på byggepladser. Med vores innovative produkter og løsninger indenfor støvhåndtering har vi gjort det muligt at udføre arbejdet mere sikkert og effektivt. 

Den øgede digitalisering fortsætter med at have en enorm indflydelse på byggebranchen, og Hilti har været ledende inden for dette område fra starten. Ved at omfavne den digitale transformation har Hilti integreret digitalt design og Building Information Modeling (BIM) i vores produkter og løsninger.

Denne digitale tilgang har gjort det muligt for byggeprojekter at blive mere præcise, effektive og økonomisk bæredygtige. Og det stopper ikke der - Hilti har også introduceret en semiautomatisk borerobot, Jaibot, der til fulde udnytter de digitale data fra BIM og øger produktiviteten og præcisionen på byggepladserne.

På den kommende Vvs'23 messe i Odense får du en unik mulighed for at opleve Hiltis nyeste bæredygtige, arbejdsmiljø- og digitaliseringsløsninger på nærmeste hold.

Besøg vores stand B-2106 i Hal B, og lad dig inspirere af vores innovative produkter og ekspertise.

Læs mere her.

17/5 2023