Aktuelle nyheder - VVS

Sprinklerspecialister vil erobre hele landet med ny afdeling på FynEjergruppen i Madsen og Kastberg.

Sprinklerspecialister vil erobre hele landet med ny afdeling på Fyn

Med en ny afdeling i Odense ekspanderer Madsen & Kastberg igen, som dermed bliver en af ca. 20 firmaer i Danmark, der har sprinkler-autorisation. Sprinklerafdelingen kommer til at udføre både entrepriser og service i hele landet

Del artiklen på

Tre tidligere kolleger medvirker til at etablere en nye Madsen og Kastberg-virksomhed i Odense med både vvs-service og en landsdækkende sprinklerafdeling. 

Kenni Østergreen er som partner med til at etablere den nye afdeling og bliver afdelingschef for vvs-serviceafdelingen i Odense. Kenni har arbejdet mere end ni år som servicechef hos Pilegaard-Henriksen, men har også tidligere været servicechef hos Bravida.

Karsten Jørgensen er ligeledes som partner med til at etablere afdelingen og bliver afdelingschef for sprinklere med ansvaret for både projektering og tilbud til kunderne. Karsten Jørgensen er som autoriseret sprinkleringeniør et kendt ansigt i sprinklerbranchen og har de seneste fire år arbejdet i Pilegaard-Henriksen som sprinklerautoriseret og direktør for produktionen.

Stephen Pedersen har tidligere været kollega med Karsten Jørgensen og Kenni Østergreen hos Pilegaard-Henriksen, men har siden 2021 arbejdet som teamleder i Madsen & Kastbergs serviceafdeling i Rødovre. Han vil fremover også varetage sprinkleropgaver på Sjælland med udgangspunkt fra hovedkontoret i Rødovre. 

- Det er nogle meget erfarne fagfolk, vi nu får med ombord. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem igen og til, at vi kan tilbyde sprinklerarbejde til både gamle og nye kunder, som har behov for det, siger Stephen Pedersen og tilføjer:

- Vi bliver en del af en lille skare af sprinklerspecialister, og jeg tror, at kunderne vil sætte pris på, at der kommer en spiller mere på markedet.

- Det har egentligt aldrig være et mål i sig selv for Madsen & Kastberg, at vi skulle være store. Derimod har vi fokus på at skabe arbejdspladser, hvor dygtige håndværkere har lyst til at arbejde og gøre sig umage, tilføjer Brian Kastberg Grün, som er adm. direktør i Madsen & Kastberg Gruppen.

- Vi har tidligere været i dialog om at overtage Pilegaard-Henriksen. Det blev ikke til noget, men efter at Pilegaard-Henriksen gik konkurs, blev medarbejderne fritstillet. Efterfølgende kontaktede Karsten og Kenni os, og jeg er oprigtigt glad for, at de kan se en fremtid sammen med os. Jeg er sikker på, at de passer godt ind i vores kultur, og jeg glæder mig til samarbejdet med dem, siger han.

De første tre regnskabsår har Madsen & Kastberg Gruppen, som tæller Madsen & Kastberg vvs, Madsen & Kastberg Byg og nu også Madsen & Kastberg Sprinkler og vvs Teknik, mere end fordoblet sit forretningsomfang og overskud. 

I 2022 landede gruppen et resultat på 5,4 mio. kr. og beskæftiger nu over 150 medarbejdere.

-dc

Læs mere om VVS

7/8 2023
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlings-løsninger. Ideelt og kontrolleret klima
  • Roth Clima Comfort

    Roth Clima Comfort

    Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri