LCA
LCA
scroll
Stor udvikling forpligter - Vi har et erklæret mål om at være markedsførende inden for bæredygtige løsninger med vand, siger salgsdirektør Peter Secher.

Stor udvikling forpligter

Uponor Building Solutions vil bruge årets messe til at inspirere til mere bæredygtighed i branchen. - Dialogen med branchen på årets store messe er helt central, og vi ser frem til tre spændende dage, siger salgsdirektør Peter Secher

Uponor er gået fra at være leverandør af komponenter til at være totalleverandør af komplette systemer til brugsvand, varmeforsyning, gulvvarme, fjernvarme, bundmoduler og præfabrikerede enheder til enhver type bolig. Bredden har ifølge salgsdirektøren haft stor betydning for Uponors forretningsgrundlag, og det skal kommunikeres på Vvs'23.

- I takt med at vi udvikler og leverer komplette løsninger til alt vedrørende vand, forpligter det os også til at gå forrest med en bæredygtig agenda, siger salgsdirektør Peter Secher og fortsætter:

- Vi tager ansvar for at vise vejen med innovative løsninger til håndtering af værdifulde ressourcer ved nybyggeri, renovering og energioptimering.

På Vvs'23 ønsker Uponor at inspirere branchens fagfolk ved at vise, hvordan man vælger vejen til en mere bæredygtig fremtid i praksis. Ikke blot som formålserklæringer, men som produkter og systemer, der faktuelt kan reducere CO2 aftrykket i boliger. Energioptimering til gavn for den grønne omstilling er i fokus for det opgraderede sortiment af fjernvarmeunits. På messen løfter Uponor sløret for, hvad næste generation kan byde på – både med og uden appstyring.

I skarp træning
En anden messenyhed er Uponor Reno Port – et komplet og præfabrikeret koncept til brug ved badeværelsesrenovering af stigestrenge og faldstammer. Konceptet har gået sin sejrsgang i Sverige, og Uponor har store forventninger til produktet i Danmark.

Gæsterne vil på Uponors stand kunne opleve en ny, lav gulvkonstruktion, der kan benyttes til mange gulvtyper uden brug af flydespartel. Derudover lanceres en ny variant af præisolerede Ecoflex VIP-rør, der kombinerer markedets laveste varmetab med stor fleksibilitet. De nye varianter er udført med MLC-rør (Alu-PEX,) som bl.a. efterspørges af fjernvarmeværkerne og vil komme til Danmark i løbet af det sene efterår.

- Alle vores messenyheder understøtter den bæredygtige agenda, og vores salgs- og produktfolk er gået i skarp træning, så de er klar til at besvare spørgsmål fra gæster med samme nysgerrighed efter at forme fremtiden, siger Peter Secher.

-dc

17/5 2023