scroll
Svenskere køber dansk faldstammespecialist for 58 millioner kronerSpolargruppens køb af Greenpipe forventes afsluttet omkring den 30. september. Foto: Greenpipe.

Svenskere køber dansk faldstammespecialist for 58 millioner kroner

Danske Greenpipe kommer under svensk flag, efter Spolargruppen har købt virksomheden. Ledelse, organisation og den daglige drift kommer til at fortsætte som hidtil

En af Danmarks førende virksomheder indenfor faldstamme relining, Greenpipe, er blevet solgt til Spolargruppen Sverige AB. Det skriver Greenpipe på sin Linkedin-profil.

Spolargruppen er Sveriges største virksomhed indenfor faldstamme relining, strømpeforing af ventilationskanaler og kloakservice samt spul i boligejendomme. Virksomheden omsætter for mere end 446 mio. kr. om året 

Spolargruppen er repræsenteret i Sverige, Norge og Danmark og kommer med opkøbet af Greenpipe et skridt nærmere sit mål om at blive nordens ledende aktør indenfor sit område.

Søren Dallov Ibsen og Christof Eli Strelander fortsætter i Greenpipes ledelse, og opkøbet fører ikke til ændringer i Greenpipe’s organisation eller den daglige drift.

- Vi glæder os til at blive en del af en international virksomhed med stor erfaring og ser frem til at vækste yderligere i samarbejdet, siger bestyrelsesformand Søren Dallov Ibsen.

Ifølge Solargruppen betaler den svenske virksomhed 57,64 mio. kr. for Greenpipe. Beløbet kan stige, hvis en række aftalte resultater opnås.

-dc

20/9 2022