left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - VVS

Udvikler certificeringsprogram til sanitetsarbejdere, der vil følge med udviklingenVi kan med glæde konstatere, at mange skoler allerede har vist stor interesse for projektet, siger leder af Grohe Danmark, Poul Christian Pedersen.

Udvikler certificeringsprogram til sanitetsarbejdere, der vil følge med udviklingen

Grohe lancerer nu et omfattende professionelt program med skræddersyede produkter, styrkede service- og garantitilbud samt omfattende uddannelsestiltag for installatører, lærlinge og uddannelsesinstitutioner

Del artiklen på

- Sanitetsbranchen er under markant forandring med stigende efterspørgsel efter bæredygtige produkter med innovative funktioner og individuelle designmuligheder. Men denne positive tendens giver samtidig en række udfordringer, idet branchen er hårdt ramt af mangel på kvalificeret arbejdskraft, som gør det vanskeligt at imødekomme den høje efterspørgsel i rette tid og kvalitet.

Sådan beskriver Poul Christian Pedersen, leder af Grohe Danmark, baggrunden for, at Grohe for øjeblikket er ved at implementere en række nye skræddersyede produkter, serviceydelser og uddannelsestilbud til det professionelle marked i Danmark. Målet med indsatsen er skabe et certificeringsprogram, der understøtter installatørernes udfordringer og hverdag bedst muligt.

Godt modtaget af installatørerne
En af de mange installatørvirksomheder, der er omfattet af den nye kommercielle strategi på det professionelle marked, er Vangvedvængets Vvs i Silkeborg. Og her er virksomhedens indehaver, Leif Kristoffersen, glad for de nye initiativer.

- Vi har længe set frem til en mere flerstrenget leverandørstrategi med øget fokus på installatørerne. Det kan medvirke til at sætte yderligere fart i vores forretning og gøre os endnu mere professionelle og konkurrencedygtige. Med skræddersyede professionelle high-end produkter, som kun vi kan levere, suppleret med målrettet træning af vores medarbejdere kan vi for alvor differentiere os i markedet. Og det er naturligvis også en stor fordel, at vi nu via samarbejdet med Grohe kan tilbyde vores kunder endnu bedre service herunder en udvideret produktgaranti på udvalgte produkter, siger han.

Nyt avanceret uddannelsescenter
For at styrke branchens faglige niveau og bidrage til at afhjælpe manglen på kvalificerede unge i sanitetsbranchen har Grohe åbnet et nyt uddannelsescenter i København. Her stiller virksomheden nye avancerede træningsfaciliteter og uddannelsesmaterialer til rådighed for både de certificerede installatørvirksomheders medarbejdere og uddannelsesinstitutionerne med udgangspunkt i Grohes ekspertise og erfaring.

- Over for manglen på kvalificerede installatører i sanitetsbranchen er det vigtigere end nogensinde at tilbyde spændende aktiviteter og attraktive uddannelsesprogrammer, der kan hjælpe unge, kommende installatører med at bygge fundamentet for en fremgangsrig fremtid, siger Poul Christian Pedersen.

-dc

Læs mere om VVS

12/7 2022
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlings-løsninger. Ideelt og kontrolleret klima
  • Roth Clima Comfort

    Roth Clima Comfort

    Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri