Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Enkel og hurtig udskiftning på vinkelsliberen

Enkel og hurtig udskiftning på vinkelsliberen

X-Lock fra Bosch er et nyt skiftesystem i to dele til skift af tilbehør på vinkelslibere med et enkelt klik og uden risiko for forkert montering

Del artiklen på

Bosch Professionals nye X-Lock-system er med X-formet grænseflade mellem vinkelsliberens hoved og tilbehør, der gør monteringen nem og enkel ved et enkelt klik - og dermed uden møtrik, som kommer i vejen under arbejdet med vinkelsliberen.
 
Det nemme skifte af slibertilbehør uden løse dele hindrer samtidig forsvundet eller løst monteringsudstyr, ligesom at retningsbestemt tilbehør som f.eks. diamantskiver ikke kan monteres forkert.

Bosch Professional omfatter et stort sortiment af X-LOCK-værktøj og bl.a. over 130 forskellige tilbehørsdele til slibere.

Ifølge Bosch vil der i de kommende uger komme flere nyheder om X-Lock-produktserien.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

15/1 2019
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.