Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Få en motorsav med hjem fra Roskilde Dyrskue Kan du få den batteridrevne ExcaliSaw MSA 140 op af stubben, er saven din. ExcaliSaw findes i år på Stand nr. 139 på Roskilde Dyrskue, hvor Stihl holder til.

Få en motorsav med hjem fra Roskilde Dyrskue

Stihl står klar med masser af nyheder på sin faste stand nr. 139 på Roskilde Dyrskue. Og så kan man vinde en motorsav

Del artiklen på

Når Stihl stiller op på Roskilde Dyrskue d. 8.-10. juni er standen i den grad tænkt igennem fra A til Z, så både den top professionelle bruger, såvel som den private haveejer får noget ud af at besøge standen.

I år viser Stihl alle tre batteriserier frem: to serier for den kræsne og kvalitetsbevidste haveejer og Pro serien til den professionelle bruger. Ydermere kører robotplæneklipperen iMow rundt på en del af standen. Der vil derfor være rig mulighed for at få en snak omkring klippeareal, app-styring, og tanken om bare at lade en robot klare græsplænen.

Nyheder er der mange af i år, f.eks. den nye kraftige motorsav MS 462, der med sin lave vægt på blot 6 kg og mere end 72 cc, har imponeret selv de mest tilbageholdende brugere. En anden nyhed er den batteridrevne kombimaskine, KMA 130 R, der fungerer fint sammen med alle de andre KombiVærktøj fra Stihl.

En anden helt stor nyhed er skæremaskinen TS 440. Det er en helt speciel skæremaskine med gyroskop-kontrolleret magnetisk bremse. Selve beskyttelsesskjoldet kan oplukkes helt, hvorved det er muligt at skære store betonrør fra bunden - altså en position som indtil videre har voldt store udfordringer på de danske byggepladser.

Vind en motorsav
I løbet af foråret er der kommet en lang række af orangefarvede batteridrevne plæneklippere til sortimentet, noget som naturligvis også kan ses på standen.

I år er der Nordiske Mesterskaber i Stihl Timbersports på den store scene i nærheden af traktortrækket. I den anledning har man mulighed for, ganske gratis, at få påsat en ’tatovering’ med Timbersports logoet Kiss My Axe. Tatoveringen holder maksimalt en måned. Ydermere er der i år mulighed for at købe lidt Stihl gadgets på standen.

På standen findes desuden en stor hugblok, hvor en batteridrevet ExcaliSaw af typen MSA 140 sidder fast. Hvis du kan trække den op - er saven din!

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

8/5 2018
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.