Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Håndværkerne skal arbejde på højtrykMan skal ikke komme i vejen for højtryks-sømpistolen Max HN120, der ifølge den japanske producent har mere effekt end krudt.

Håndværkerne skal arbejde på højtryk

iTools vil etablere et landsdækkende netværk med 30-40 kompetencecentre for det japanske mærke Max

Del artiklen på

I Japan er brugen af højtryksværktøj næsten en selvfølge. Markedsandelen ligger helt oppe på omkring 80 %. I Danmark er dette lette og højeffektive værktøj endnu ikke så udbredt, men håndværkerne er stille og roligt begyndt at få øje på fordelene ved højtryk.

Denne proces bliver der nu sat turbo på. Værktøjsfirmaet iTools i Odder er netop udnævnt til dansk enedistributør af det japanske brand Max og etablerer nu et landsdækkende netværk med 30-40 Max-centre jævnt fordelt over hele Danmark. Målet er at fremme udbredelsen og anvendelsen af højtryksværktøj blandt danske håndværkere ved markant at forbedre tilgængeligheden og rådgivningsniveauet.

Max-centrene etableres i eksisterende prof-butikker, og hvert center vil være et kompetencecenter med et bredt sortiment af det japanske højtryksværktøj, et stort udvalg af originale søm og skruer og med uddannede Max-specialister blandt personalet. Det centrale serviceværksted vil være placeret hos iTools.

For at fremme brugen af højtryksværktøj i Danmark ønsker værktøjsfirmaet iTools fra Odder at installere 30-40 Max-centre i allerede eksisterende prof-butikker.

Tryk på op til 27 bar
Japanske Max har siden 1962 produceret sømpistoler, kompressorer og højtrykspistoler. Disse pistoler arbejder med et tryk på op til 27 bar, hvilket er langt højere end ved traditionelt lufttryksværktøj.

Det ekstra tryk giver blandt andet mulighed for at konstruere og designe pistoler, der er mindre og lettere rent fysisk og er mere effektive og mere ergonomisk korrekte at arbejde med. Eksempelvis er de mere støjsvage og giver meget mindre rekyl.

Serien omfatter blandt andet højtryks-sømpistolen Max HN120, der ifølge producenten har mere effekt end krudt. Et andet unikt produkt er HVR41, en højtryks-gipsskruepistol, der kan skyde og isætte en skrue i én arbejdsgang på blot 0,66 sekunder.

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

18/1 2019
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.