left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - VVS

Grossist byder indenfor til Danmarks største VVS-messe

Den 8. maj står Brødrene Dahl klar på Danmarks største fagmesse for VVS-branchen, VVS'19. i Odense og der vil være masser af faglig inspiration, underholdende indslag og spændende nyheder

Del artiklen på

Når VVS-messen løber af stablen den 8.-10. maj vil det være med Odense som værtsby og et fuldt booket program med hele 200 repræsenterede virksomheder.

Her samles landets VVS-installatører for at udveksle gode råd og for at få indblik i branchens mange nyheder. Årets messe kommer til at byde på alt fra faglige oplæg og underholdning fra Danmarks største stand-up-komikere til sparring med branchens eksperter om, hvordan man fx optimerer sin forretning via nye teknologier eller gør den mere grøn. På VVS'19 vil besøgende også kunne opleve spændende produktnyheder helt tæt på. Og netop her har Brødrene Dahl et par overraskelser i ærmet.

På messen lancerer VVS-grossisten en helt ny forretningstjek-app, der skal gøre det nemmere for VVS-installatører at tjekke op på deres forretning og få gode konkrete råd til, hvordan forretningen kan optimeres. Brødrene Dahl lancerer den nye app som et led i virksomhedens store fokus på digitale indsatser.

- Omdrejningspunktet for årets messe er forretningsoptimering. Derfor har vi i Brødrene Dahl fokus på, hvordan vi skaber mest mulig værdi for installatørerne og deres forretning. Med den nye app, der nemt og hurtigt giver konkrete råd til, hvordan vores kunder kan optimere deres forretning, mener vi selv, at vi er nået godt i mål med vores målsætning, siger Sinne Kold, Marketingchef i Brødrene Dahl.

2019 bliver året, hvor Brødrene Dahl fortsætter det store fokus på digital udvikling for installatører. Udover at teste den nye app ved standen kan besøgende i dagens anledning leve sig ind i en 360 graders VR-film og prøve kræfter med AR-spil.

- Vi ser AR som et fremtidigt værktøj for VVS´ere - et værktøj til at hjælpe deres kunder til de bedste løsninger. Derfor giver vi et indblik i AR-teknologien på en anderledes og ikke mindst sjov måde, fortæller digital direktør i Brødrene Dahl, Mikkel Josephsen.

Større end nogensinde før
Til VVS'19 stiller Brødrene Dahl op med et solidt team og en stand, der med sine 154 kvm er større end nogensinde før. Messen er en unik mulighed for at møde sine kunder i øjenhøjde, og det giver stor inspiration til, hvordan virksomheden kan give kunderne en endnu bedre oplevelse i fremtiden.

- Hos Brødrene Dahl nyder vi at møde vores kunder ansigt til ansigt, for det er netop i det fysiske møde, at vi har mulighed for at skabe endnu bedre relationer til hinanden. I år bliver der mulighed for at møde alle fra Brødrene Dahl. Hos os er der ingen fine fornemmelser, og alle giver en hånd med - selv direktøren vil stå og servere softice i løbet af dagen, siger Sinne Kold.

Brødrene Dahls stand vil være i hal D, og her vil der være mulighed for at få en god snak om branchen, et indblik i de nyeste trends teknologier og konkrete råd til, hvordan man kan optimere sin forretning.

VVS-messen 2019 finder sted den 8-10. maj i Odense Congress Center.

-jhn

Læs mere om VVS

8/4 2019
  • Danvak

    Danvak

    Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima