Aktuelle nyheder - Byggeri

Forening støtter op om letbaneVisualisering af den kommende letbaneletbanelinje fra Ring 3 til Metrocityringen via Frederikssundsvej til Nørrebro station i København.

Forening støtter op om letbane

Borgermøde i Valby den 5. december tager fat om den aktuelle status på det 4 mia. kr. store letbane-projekt langs Ring 3, som for nyligt er sendt i udbud og som forventes klar i 2023-2024

Del artiklen på

Hør om Ring 3-letbaneprojektet, når Letbaner.DK inviterer til aftenmøde mandag 5. december kl. 19-21 i Valby Kulturhus 5. sal. Her vil du også kunne høre mere om den nystiftede forening: Letbaner.DK

Sådan lyder det fra netop den nystiftede forening, der som aftenens hovedpunkt har inviteret Metroselskabet og Hovedstadens Letbane t til at fortælle om den aktuelle status på det 4 mia. kr. store letbane-projekt langs Ring 3, som for nyligt er sendt i udbud og som forventes klar i 2023-2024.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er påkrævet for at sikre plads til alle. Tilmelding kan ske til e-mail: kasserer@letbaner.dk.

Kundedirektør i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane, Rebekka Nymark og projektchef Lars Forsting vil præsentere letbane-projektet, som det står aktuelt.

Desuden vil de komme ind på udbudsprocessen - og fortælle om et forslag til en ny letbanelinje fra Ring 3 til Metrocityringen via Frederikssundsvej til Nørrebro station i København.

- Vi ved fra vores hidtidige kommunikationsaktiviteter, at der er mange folk derude med interesse for letbaner og moderne offentlig transport. Vi håber at se rigtigt mange af dem til vores aftenmøde, som ikke kun henvender sig til kommende medlemmer, men til alle med interesse for letbaner, siger Helge Bay, formand for Letbaner.DK.

-cmn

Læs mere om Byggeri

14/11 2016
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.