Aktuelle nyheder - Byggeri

Vinder asfaltudbud på de bløde værdierWürtz Gruppen kommer til at have folk i gang hver dag et eller andet sted i kommunen over de næste to år.

Vinder asfaltudbud på de bløde værdier

Würtz Gruppen har netop vundet asfaltudbuddet i Lyngby-Taarbæk Kommune, der dækker over fortovsrenovering, vejrenovering og brøndarbejde over de næste to år. Würtz Gruppen vandt på en række parametre, som vægtede højere end prisen

Del artiklen på

Rammeaftalen er netop faldet på plads og det er Würtz Gruppen fra Rønnede, der har vundet asfaltudbuddet i Lyngby-Taarbæk Kommune. Over de næste to år har virksomheden det overordnede ansvar for udførelse af fortovsrenovering og vejrenovering, samt tilretning og nedgravning af brønde.

Opgavens omfang betyder, at Würtz Gruppen opretter en lokal base med kontor og det nødvendige maskinel i perioden.

Virksomheden har tidligere haft samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune i rollen som underleverandør, og blev prækvalificeret til udbudsrunden. Würtz Gruppen tilbød ikke den laveste pris, endte alligevel med at blive valgt til opgaven.

Årsagen skyldes de mere bløde værdier, som vægter højt hos entreprenørvirksomheden og tilsyneladende også hos Lyngby-Taarbæk Kommune.

- Vi har en velintegreret CSR-strategi, som vægter tungt i vores dagligdag og sikrer, at vi både leverer en høj kvalitet, og samtidig gør det med respekt for både miljøet og den branche, vi er en del af. Det er vigtigt for os, at vores folk har det godt og er glade for at gå på arbejde. Vi er også nødt til at tænke over, hvordan vi bruger de ressourcer, vi har til rådighed. Og vi ser det som en del af vores ansvar at sikre nye folk til branchen, forklarer direktør Rene Würtz med henvisning til virksomhedens lærlingeprogram.

10-15 fuldtidsbeskæftigede
Udbudssummen lyder på i alt 30 millioner, og flere vejrenoveringer kan komme på tale, hvis kommunen finder, at der er behov for det. Würtz Gruppen allokerer i alt 10-15 mand, som vil være fuldtidsbeskæftiget i Nordsjælland.

- Vi kommer til at have folk i gang hver dag et eller andet sted i kommunen over de næste to år, siger Rene Würtz.

Würtz Gruppen står for kloakering og brolægning og har desuden det overordnede projektansvar og med koordinering af underleverandører til asfaltering, tv-inspektion, strømpeforring mm.

-los


Læs mere om Byggeri

7/7 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.