left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

En kæmpe kommer til AarhusBAS Kraner har netop investeret I en 72 ton tung Spierings kran, som bl.a. skal betjene firmaets afdeling i Aarhus.

En kæmpe kommer til Aarhus

BAS Kraner fra Odense anskaffer ny speciel mobilkran og udvider virksomheden med en afdeling i Aarhus der skal betjene firmaets kunder i Jylland

Del artiklen på

BAS kraners speciale er Spierings kraner og til at betjene den nye afdeling har firmaet investeret I en 72 ton tung Spierings kran som med sin store flexibilitet vil være ideel til at manøvre rundt i bymidten i Aarhus og løfte ved alle de nybyggerier der er overalt.

En Spierings kran er bygget efter samme princip som en tårnkran, den store forskel er at den er mobil, det tager kun ca. en halv time at stille op, klar til hejs, og så kan den operere overalt.

Det er den første kran i Jylland af denne type og grunden til at etablere en afdeling i Aarhus er at Bas Kraner igennem det sidste år har udført løft for firmaer i Aarhus og resten af Jylland.

Den nye kran er en Spierings SK 1265-AT6 med 60 meter udlæg, hvor den løfter 1700 kg. Max last er 10 ton på 13,2 meter udlæg. Max.  løftehøjde er 65 meter med jibben vippet op i 30 grader.

-cmn

Læs mere om EntreprenørMateriel

23/8 2016
EntreprenørmaskinerBrancheforeningByggerådgivningContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKran UdstyrKranerLifteLiftudlejningLøfteudstyrMaskinstyringMaterielopbevaringMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOversvømmelserPavillonerRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftStigerStilladserTeleskoplæsserUdlejningVakuumløfterTilføj dit firma her.
Send en mail.