Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

GSV nupper europæisk digitaliseringspris- Det er er en vigtig del af vores strategi og forretning, og at European Rental Associations anerkender os med en pris, gør os rigtig stolte, siger Dan O. Vorsholt, adm. dir. i GSV.

GSV nupper europæisk digitaliseringspris

Ved det årlige European Rental Awards med deltagere fra 26 lande var det danske GSV, som vandt prisen for Digital innovation. GSV får prisen for at have digitaliseret udlejningen og optimeret flådestyringen både for kunders og virksomhedens eget materiel

Del artiklen på

De seneste år har GSV investeret i en gennemgående digitalisering af udlejningsbranchen. Og ifølge digital direktør, Peter Fritzbøger, er prisen ikke blot et skulderklap til kollegerne, men også en tyk streg under, at digitalisering er vejen til bedre udnyttelse af materiel på tværs af byggebranchens aktører og dermed også til et lavere klimaaftryk for hele industrien på længere sigt.

GSVs digitale løsninger spænder fra en app til døgnudlejning, 'mit GSV' hvor alle kunder har overblik over de lejede maskiner, til en nylanceret 'kundeportal', som giver kunderne mulighed for alle digitale services, men med udgangspunkt i deres egen maskinpark.

- På vores app kan vores kunder nemt bestille og afmelde materiel døgnet rundt. Senest har vi lanceret 'Mit GSV', et dashboard til vores kunder, der giver mulighed for at optimere udnyttelsen af lejet materiel og samtidig få data-dokumentation på CO2 forbruget på de store maskiner. På kundeportalen, som vi netop har lanceret, kan kunderne koble deres egne maskiner på vores system og få de samme muligheder for effektivisering og udnyttelse af deres eget materiel. Netop CO2-dokumentation forventer vi bliver et konkurrenceparameter i fremtiden, siger Peter Fritzbøger

Digitalisering er en central del af strategien
Digitalisering og bæredygtighed er centrale emner i GSVs strategi, og virksomheden har derfor tidligt vurderet, at de digitale værktøjer er en væsentlig del af løsningen både for byggebranchen, men også for GSVs egen udlejningsforretning.

Som eksempel har digitaliseringen i GSV halveret den tid, maskinerne er hjemme i afdelingerne. Det betyder, at de eksisterende maskiner bliver brugt langt mere, svarende til en besparelse for GSV på 1000 maskiner om året, der derfor ikke er blevet købt og dermed ikke behøver at blive produceret.

- Set i et 'vugge til grav'-perspektiv kan man godt sige, at vi sparer produktionen af 1000 maskiner og dermed en del CO2. Klimabelastningen er et fælles ansvar, og vi skal dele og udnytte de maskiner, vi allerede har, så godt som muligt, så vi kan spare CO2 i produktionen. Vi udvikler hele tiden nye digitale løsninger og services, der både giver os selv og vores kunder optimeringsmuligheder, siger Dan O. Vorsholt, adm. dir. i GSV.

OM ERA

Prisen blev uddelt ved European Rental Associations Convention 2022 i Riga, som er et stort event for alle europæiske udlejere. Her samles udlejere fra hele Europa i to dage til faglig snak, indblik i markedet og prisuddelinger.

ERA er den europæiske brancheorganisation, som arbejder på tværs af landegrænserne i Europa for at udbrede udlejningskoncept

Læs mere om EntreprenørMateriel

22/6 2022
EntreprenørmaskinerBrancheforeningByggerådgivningContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKran UdstyrKranerLifteLiftudlejningLøfteudstyrMaskinstyringMaterielopbevaringMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOversvømmelserPavillonerRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftStigerStilladserTeleskoplæsserUdlejningVakuumløfterTilføj dit firma her.
Send en mail.