left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Nedrivning giver plads til liebhaverboliger med havudsigtDe 42 liebhaverboliger uden bopælspligt er på mellem 100 m2 og 250 m2 og sættes snart til salg

Nedrivning giver plads til liebhaverboliger med havudsigt

Ejendoms- og projektudviklingsselskabet Bricks er netop gået i gang med nedrivningen af tre ældre villaer på Strandpromenaden, for at få plads til 42 nye liebhaverboliger, der alle vil have udsigt over Øresund.

Del artiklen på
En række af de gamle, palælignende villaer på Strandpromenaden har gennem længere tid fået lov til at forfalde ude som inde, efter de blev fraflyttet af den tidligere ejer. I efteråret 2013 blev grunden og ejendommene derfor solgt til ejendomsselskabet Bricks for kroner 85 millioner.

De har sammen med den verdensberømte arkitekt Morten Schmidt fra Schmidt Hammer Lassen Architects skabt et projekt med 9 enkeltstående bygninger samt et renoveret palæ med i alt 42 eksklusive ejerlejligheder med sundudsigt på grunden mellem Strandøre og Strandpromenaden - lige ud til bugten syd for Tuborg Havn.

- Vi er begyndt at nedrive de tre af de fire gamle villaer på Strandpromenaden nummer 35, 37 og 39. De er ved at forfalde blandt andet på grund af hærværk. Den fjerde – Strandpromenaden 33 med tilhørende bygninger – skal renoveres fra ende til anden, så den kan komme til at rumme fire af de i alt 42 lejligheder i komplekset, fortæller direktør Martin Busk fra Bricks.

Nedrivning færdig i marts
Når de tre huse er blevet ryddet indendørs, opsættes der hegn omkring byggepladsen, hvorefter bygningerne nedrives. Efter planen er det sket i udgangen af marts, hvorefter selve byggeriet går i gang.

- Vi arbejder tæt sammen med kommunen for at sikre, at beboerne og færdslen på de omkringliggende veje generes mindst muligt, forsikrer Martin Busk.

42 boliger uden bopælspligt
Grunden ved Strandpromenaden ligger unikt, så alle lejligheder kan få udsigt over Øresund, derfor har Bricks også valgt, at gøre byggeriet eksklusivt og enestående.

- Det understreges blandt andet af vores valg af Schmidt Hammer Lassen Architects og vil kunne opleves i lejlighedernes materialevalg, udstyr og finish, slutter Martin Busk.

De 42 liebhaverboliger uden bopælspligt er på mellem 100 m2 og 250 m2. De sættes snart til salg.

-jhn

Læs mere om EntreprenørMateriel

16/1 2014
EntreprenørmaskinerBrancheforeningByggerådgivningContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKran UdstyrKranerLifteLiftudlejningLøfteudstyrMaskinstyringMaterielopbevaringMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOversvømmelserPavillonerRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftStigerStilladserTeleskoplæsserUdlejningVakuumløfterTilføj dit firma her.
Send en mail.