Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Ny kundeportal gør det nemt at få overblik over sine entreprenørmaskinerIfølge Scantruck er den vigtigste gevinst vid yourfleet struktur.

Ny kundeportal gør det nemt at få overblik over sine entreprenørmaskiner

Scantruck har lanceret kundeportalen yourfleet, der giver fri adgang til store mængder information om maskiner og samtidig byder på flere selvbetjeningsmuligheder – ikke mindst relateret til serviceassistance og generel servicekvalitet

Del artiklen på

Med kundeportalen yourfleet gør Scantruck det nemmere at få adgang til alle oplysninger om sine maskiner. Med den nyudviklede portal får kunderne et godt overblik over deres maskinpark, drift og omkostninger.

yourfleet er et dynamisk værktøj, der stiller produktspecifik viden til rådighed og rummer en række selvbetjeningsværktøjer. Man får overblik over den samlede flåde, de enkelte maskiner og deres udstyr, deres køretimer og serviceniveau – og så er det også muligt at skabe forskellige rapporter med økonomiske nøgletal.

I processen med at udvikle yourfleet er en række prototyper blevet testet i forskellige brancher. Ønsker, behov og erfaringer er taget med i det videre udviklingsarbejde og koblet på de store datamængder, som Scantruck ligger inde med – både i forhold til de kendte maskinmærker som Manitou, Komatsu, Weycor, Sennebogen, McCloskey, PB Platforms, GMG og Platform Basket samt andre fabrikater, der udføres service på.

- Vi opererer i forvejen med en direkte og handlingsorienteret kontakt til vores kunder og ser portalen som et yderligere skridt i dette samarbejde. Vi omfavner de digitale muligheder og yourfleet-portalen rammer tidsånden ved at servere alle relevante informationer på et sølvfad. Kunderne får et operationelt værktøj, og vi får værdifuld feedback, udtaler servicechef Steen Kjær fra Scantruck.

-dc

Læs mere om EntreprenørMateriel

21/10 2022
EntreprenørmaskinerBrancheforeningByggerådgivningContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKran UdstyrKranerLifteLiftudlejningLøfteudstyrMaskinstyringMaterielopbevaringMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOversvømmelserRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftStigerStilladserTeleskoplæsserUdlejningVakuumløfterTilføj dit firma her.
Send en mail.