scroll
Salg gør Kran-Kompagniet til totalleverandør af alle typer af kranløft i SkandinavienFra venstre ses her Morten Heli-Hansen, Harald Kynningsrud, Mikkel Eriksen, Casper Petersen, Morten Eriksen og Pål Kynningsrud.

Salg gør Kran-Kompagniet til totalleverandør af alle typer af kranløft i Skandinavien

Den danske virksomhed Kran-Kompagniet er blevet en del af Nordic Crane efter at have solgt 70 % af forretningen til et af Skandinaviens førende kranselskaber

Folkene bag Kran-Kompagniet har solgt 70 % af virksomheden til Nordens største kranselskab, Nordic Crane, for sammen at blive førende i Danmark.

- Vi har haft 10 rigtig gode år med masser af succes, men skal vi vokse og kunne byde ind på de helt store opgaver i Danmark, skal vi have en større volumen. Derfor er et samarbejde med Nordens største kranvirksomhed optimalt for os. Vi glæder os til at udvikle os sammen med Nordic Crane og til at kunne tage en større markedsandel af det danske marked og fremover løfte flere opgaver, også for de helt store spillere i den danske byggebranche, siger Morten Eriksen, medejer af Kran-Kompagniet.

For Nordic Crane bliver opkøbet det første skridt ind på dansk marked. Virksomheden blev etableret i Norge og er i dag førende inden for mobilkraner, lastbilkraner og transporttjenester med over 350 maskiner i Norge og Sverige. Som en kombineret enhed kan de to kranselskaber fremover byde sig til som en seriøs udfordrer til de allerstørste aktører på det danske byggemarked.

- Kran-Kompagniet er en solid virksomhed, der er veletableret i Danmark. Vi har længe ledt efter en samarbejdspartner i Danmark, og i Kran-Kompagniet har vi fundet et godt match. Vi ser nu frem til det danske eventyr, der venter derude, siger Morten Heli-Hansen, direktør i Nordic Crane.

- Aftalen markerer en milepæl, da Nordic Crane nu er repræsenteret i hele Skandinavien, siger Pål Kynningsrud, administrerende direktør i Kynningsrud-koncernen, som ejer Nordic Crane.

Købsaftalen trådte i kraft fra den 23. juni 2022. Kran-Kompagniet vil fremover indgå under Nordic Crane, men fortsat være under ledelse af Casper Petersen, Morten Eriksen og Mikkel Eriksen i de danske afdelinger på Sjælland og Jylland.

Om Kran-Kompagniet

Kran-Kompagniet blev grundlagt i 2011 og har specialiseret sig i at løfte alt, hvad der kan nås med en mobilkran. Virksomheden udfører kranopgaver og specialtransport og kører både i Danmark og internationalt med alle typer gods.

Om Nordic Crane

Nordic Crane er førende i Skandinavien inden for mobilkraner, lastbilkraner og transportydelser. Nordic Crane har 350 mobilkraner og lastbilkraner, og er en del af Kynningsrud-gruppen, som har hovedkontor i Halden, Norge. Virksomheden har i dag aktiviteter inden for forretningsområderne Kran, Ejendom, Byggeri og boligudvikling i Norge og Sverige.

-dc

11/7 2022