Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Scanmek-aflysning aflystBalloner, godt til maven og masser af mulighed for at sparke dæk og larvebånd vender tilbage i skikkelse af ScanMek 2022 fredag den 6. maj.

Scanmek-aflysning aflyst

Corona-restriktioner var skyld i, at Scantruck i januar var nødt til at aflyse årets Scanmek, men nu bliver messen alligevel afholdt i maj

Del artiklen på

Der er underskud af gæster, stemning, balloner og maskinsnak på Katkjærvej i Skive. Corona-restriktionerne kom på tværs og aflyste Scantrucks traditionsrige messe ScanMek i januar. Nu tager Scantruck revanche og holder et lidt forsinket ScanMek fredag den 6. maj.

- Det gjorde virkelig ondt, da vi i januar måtte aflyse for andet år i træk. Derfor er vi jublende lykkelige for, at vi kan ændre den seneste aflysning til bare at være en udsættelse med lige godt  tre måneder. Vi stiller op helt i den kendte stil med masser af både nye og brugte maskiner, tilbehør, godt til ganen for både store og små. Og ikke mindst lyst til en god handel, siger markedschef Dennis Faurby.

Sædvanligvis trækker ScanMek flere tusinde entreprenører, landmænd, maskinførere og andre maskininteresserede til det store maskinhus i Skive. 12 år i træk lykkedes det at holde ScanMek med pølser, øl og vand, varm suppe og maskinsnak til overflod. Indtil corona-situationen altså sparkede den 13. udgave til hjørnespark.

- Den 6. majstår vi klar med nypudsede maskiner. Scantruck har et meget stort udvalg af maskiner med en omfangsrig importliste, der omfatter ikke færre end otte internationale maskinmærker. Fra alle typer entreprenørmaskiner til tre forskellige mærker i mandskabslifte, siger Dennis Faurby.

En minilæssemaskine kan formentlig se frem til lidt af en stjernestatus på ScanMek 2022. Scantruck har netop haft premiere på verdens første batteridrevne Weycor-læsser, som firmaet selv har udviklet i samarbejde med Weycor-fabrikken i Tyskland. Maskinen vakte berettiget opsigt og interesse på det store åbent hus-arrangement Åben Maskinvej i Ringsted forleden. Nu kommer den også på hjemmebane i det jyske hovedkvarter.

-dc

Læs mere om EntreprenørMateriel

14/3 2022
EntreprenørmaskinerBrancheforeningByggerådgivningContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKran UdstyrKranerLifteLiftudlejningLøfteudstyrMaskinstyringMaterielopbevaringMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOversvømmelserPavillonerRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftStigerStilladserTeleskoplæsserUdlejningVakuumløfterTilføj dit firma her.
Send en mail.