Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Sidste skrig fra OrientenDen samlede produktportefølje hos Horsens Lift forventes at blive på over 25 modeller i et fuldt produktprogram op til en arbejdshøjde på 64 meter.

Sidste skrig fra Orienten

Horsens Lift blev i januar den første danske importør af lifte fra Zoomlion. Med det kinesiske mærke i stalden imødekommer firmaet et ønske i markedet efter eldrevne elbom- og sakselifte med litiumbatterier

Del artiklen på

Horsens Lift bliver den første importør af Zoomlion-lifte til det danske marked, og det glæder ejer af Horsens Lift, Esben Vernholt Jensen.

– Vi har tidligere været meget glade for andre kinesiskproducerede lifte, og vi har gennem længere tid haft et godt øje til Zoomlion. Så da de for nylig begyndte produktionen af litiumdrevne sakselifte, valgte vi at rykke på interessen, fortæller Esben Vernholt Jensen, som forud for indgåelsen af aftalen har testet liftene.

– Zoomlion er verdens femtestørste liftproducent, og de er kæmpestore i Kina og Asien. Men først nu er de begyndt at rykke på det europæiske marked. Vi er derfor meget glade for, at de har valgt os som den første distributør af deres lifte i Danmark, tilføjer han.

Der var heller ikke den store betænkningstid hos den kinesiske producent, da valget faldt på Horsens Lift.

– Horsens Lift har den erfaring og de kompetencer, vi søger hos vores europæiske distributører, og vi har stor tillid til, at de er de rette til at udbrede kendskabet til vores produkter i Danmark. Vi glæder os til at introducere vores store sortiment af lifte til ethvert formål til de danske forbrugere, udtaler Ray Zhang, salgsmanager i Zoomlion.

Stor efterspørgsel på grønne alternativer
De nye lifte ankom til Horsens Lifts lager i Middelfart i januar. Sendingen indeholdt syv forskellige eldrevne sakselifte og elbomlifte i arbejdshøjden 6-16 meter.

– Liftbranchen har gennem de seneste år taget den grønne tankegang til sig, og vi har derfor oplevet en stor efterspørgsel på mere miljøvenlige modeller. Derfor har vi også store forventninger til Zoomlions eldrevne lifte, da de som de eneste i Danmark kan levere et fuldt litiumprogram, siger Esben Vernholt Jensen.

Litiumbatterierne betyder ifølge Esben Vernholt Jensen, at liftene kan oplades hurtigere end andre tilsvarende mærker. Det tager blot to timer. Samtidig kan de holde strøm i længere tid, hvilket giver et minde strømforbrug og længere holdbarhed på sigt. Og batterierne har fem års garanti, mens selve liften som standard har to års garanti ved køb.

– Med Zoomlion får man en bundsolid, kompakt og pålidelig kvalitetslift til en meget konkurrencedygtig pris, der kan tåle hårdt arbejde i det slidsomme og fugtige danske klima. Jeg kan ikke forestille mig andet, end at vores tilføjelser til vognparken vil blive taget godt imod af vores kunder, siger Esben Vernholt Jensen.

-dc

Læs mere om EntreprenørMateriel

13/7 2022
EntreprenørmaskinerBrancheforeningByggerådgivningContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKran UdstyrKranerLifteLiftudlejningLøfteudstyrMaskinstyringMaterielopbevaringMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOversvømmelserPavillonerRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftStigerStilladserTeleskoplæsserUdlejningVakuumløfterTilføj dit firma her.
Send en mail.