Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Succes for ScanMek messeDer var trængsel både ved pølsevognen og ved bordene, da Scantruck bød til jubilæums-ScanMek. Pølsemanden og hans hjælpere langede 7060 stegte med brød over disken.

Succes for ScanMek messe

Der var godt gang i maskinhandlerne da ScanMek messen i weekenden fejrede 10 års jubilæum

Del artiklen på

Der blev givet håndslag i den helt store stil, da Scantruck fejrede 10 års jubilæum for den årlige maskinmesse ScanMek i hovedafdelingen i Skive.

Scantruck havde formået at samle en række nyheder fra både Komatsu, Manitou og Mustang til jubilæums-udstillingen, og det trak fag- og branchefolk til fra såvel entreprenør- og anlægsbranchen som fra landbruget.

- Jeg mindes ikke at have set og mødt så mange besøgende til en ScanMek-messe tidligere. I løbet af de to messedage blev der udleveret 7060 stegte pølser, og så blev der givet håndslag på flere end 50 maskinhandler, fortæller salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck.

Foruden det direkte salg på ScanMek, blev der skabt gode kontakter, der kan føre til flere salg.

Det var ikke mindst på teleskoplæsser-fronten, der var rift om maskiner. I forbindelse med ScanMek kørte Scantruck kampagne på Manitou-maskiner med 36 måneders garanti eller 3000 timer, afhængig af hvad der nås først. Men også Komatsu indskrev sig overbevisende i stakken af slutsedler på ScanMek. Endelig var der også et stort udvalg af brugte maskiner.

-jhn

Læs mere om EntreprenørMateriel

23/1 2018
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBeton UdstyrByggepladsindretningByggestrømExpanderbolteFejemaskinerGravekasserGummihjulslæsserHejsHydraulikhammerKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretterSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserStøbelederTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder