Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Tæt samarbejdspartner kommer under GSV's fanerAdm. dir. i GSV, Dan O. Vorsholt (th) sammen med stifter af Holbæk Lift og Materieludlejning, Jens Peder Pedersen (tv). Foto: GSV.

Tæt samarbejdspartner kommer under GSV's faner

GSV overtager Holbæk Lift og Materieludlejning og føjer dermed 20 ansatte til staben Holbæk Lift og Materieludlejning er i forvejen en tæt samarbejdspartner, og opkøbet sker for at få GSV tættere på kunderne i Nordvestsjælland

Del artiklen på

Holbæk Lift og Materieludlejning har igennem fire årtier opbygget en solid udlejningsvirksomhed med 20 medarbejdere og ca. 2500 stykker materiel i flåden. Firmaet har opnået at være Børsen Gazelle-virksomhed i 2016 og har de seneste år leveret solide økonomiske resultater.

Én af årsagerne er et meget tæt samarbejde med GSV, som har brugt Holbæk-virksomheden som fast leverandør i en årrække. Derfor er et opkøb ifølge GSV også en perfekt mulighed, både fordi medarbejdere, kundekreds og materiel passer til GSV, og fordi der nu kommer en GSV-afdeling i Nordvestsjællands største by, Holbæk.

Ifølge CEO, Dan O. Vorsholt handler det i høj grad om lokal tilstedeværelse og perspektivet i at udvikle og fortsætte de gode relationer til håndværkere og entreprenører i området.

- Det er vigtigt for os, at GSV er dér, hvor vores kunder er. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu udvider med endnu en afdeling - nu i Holbæk. Men det er jo ikke bare en afdeling, vi overtager. Det er en yderst veldrevet virksomhed, en ejers livsværk, top moderne materiel og ikke mindst 20 dygtige kommende kollegaer, som jeg glæder mig til at byde velkommen. Så det er en rigtig god nyhed for vores kunder og for os, siger Dan O. Vorsholt, CEO i GSV

GSV overtager et livsværk med lokal forankring
Også hos Jens Peder Pedersen, som har stået i spidsen for Holbæk Lift og Materieludlejning siden 1981, er der glæde og en klar overbevisning om, at GSV er den rigtige nye ejer af virksomheden.

- Det er et livsværk, som jeg startede i 1981, og med GSV som nye ejere ser jeg endnu lysere på fremtiden, for virksomheden, vores medarbejdere og kunder. Vi har længe haft et godt og tæt samarbejde med GSV, og derfor overdrager jeg trygt nøglerne til dem.

- I årene der er gået, har medarbejderne og ledelsen opbygget en velfungerende og profitabel forretning, og det er jeg stolt af. Derfor har det også været vigtigt for mig at overdrage ikke kun materiel, men også medarbejdere og gode kunderelationer til nogen, som jeg ved, vil prioritere dem. Og GSV er kendt for netop dette, så det er jeg tilfreds med, siger Jens Peder Pedersen.

Det er planen, at Jens Peder Pedersen vil blive som daglig leder i GSV-afdelingen i Holbæk i en overgangsperiode og vil derefter overgå i en mere kommerciel rolle i GSV.

-dc

Læs mere om EntreprenørMateriel

31/8 2022
EntreprenørmaskinerBrancheforeningByggerådgivningContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKran UdstyrKranerLifteLiftudlejningLøfteudstyrMaskinstyringMaterielopbevaringMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOversvømmelserPavillonerRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftStigerStilladserTeleskoplæsserUdlejningVakuumløfterTilføj dit firma her.
Send en mail.