Aktuelle nyheder - Trapper

Stigefabrikken.dk fortsætter fremgang og åbner i NorgeEfter otte år i Danmark og seks år i Sverige vil Stigefabrikken.dk nu også sælge stiger, stilladser, trapper og værn i Norge.

Stigefabrikken.dk fortsætter fremgang og åbner i Norge

SPONSORERET INDHOLD: Stigefabrikken.dk bygger videre på de seneste års vækst og kan bl.a. se tilbage på et andet halvår i 2020, som lå 90 % over samme periode året før. Nu går turen til Norge

Del artiklen på

Det går godt hos Stigefabrikken.dk ApS i Slagelse, der sælger stiger, stilladser, trapper og værn på nettet. Regnskabsåret 2019/2020 bød på 20 % vækst på toplinjen i Danmark og hele 107 % i Sverige. Første halvår i regnskabsåret 2020/2021 endte i Danmark 90 % over samme periode året før og i Sverige hele 122 % over.

De flotte tal får nu holdet bag stigefabrikkerne i Danmark og Sverige til at se længere nordpå; nemlig til Norge, hvor brand- og arbejdssikkerhed er noget, man har stort fokus på. Dét er sød musik, når man som Stigefabrikken.dk ApS sælger ”Sikkerhed i højden”.

Oprettelsen af en norsk filial i første kvartal 2021 er endnu et skridt i retningen mod større vækst og øgede markedsandele i norden.

- Vi har længe gerne villet ind i Norge, men først skulle der styr på Sverige, hvor vi har været til stede siden 2014. Det var først ved etablering af et svensk selskab og ansættelse af en svensk medarbejder i sommeren 2018, at vi fik rigtigt gang i salget deroppe. Derfor går vi nu også all in i Norge med norsk momsnummer, norsk hjemmeside, norsktalende medarbejder og hvad der ellers hører sig til, udtaler Peter Christensen, der startede Stigefabrikken.dk ApS i 2012 sammen med Lasse Simoni.

Skrap til norsk
Stigefabrikken.dk ApS holder til i Slagelse. Herfra betjenes virksomhedens danske kunder per telefon, chat og e-mail. Der er desuden indrettet et lille showroom, hvori man, efter aftale, kan se et udvalg af Stigefabrikken.dks trappesortiment.

Håbet er at finde en norsktalende medarbejder fra nærområdet, der har lyst til at sidde på kontoret i Slagelse sammen med resten af holdet bag Stigefabrikken.dk. Til at starte med vil der være tale om en kombineret stilling, hvor man får lov at arbejde med både danske og norske kunder.

- Vi håber, at der sidder en norsktalende Vestsjællænder derude et sted. Personen behøver ikke vide en masse som ’Sikkerhed i højden’ eller e-handel. Det har vi andre helt styr på – og skal nok sørge for en god og grundig oplæring. Det vigtigste er, at vedkommende er serviceminded, lærenem, nysgerrig og, ikke mindst, skrap til norsk.

Foruden kontorerne på Kongstedvej i Slagelse har Stigefabrikken.dk lejet sig ind i et kontorfællesskab i Smålandsstenar, Sverige, hvor der pt. sidder en enkel medarbejder, som står for salg og service på det svenske marked. Også her udvider man i februar måned med en ekstra medarbejder.

-los


Læs mere om Trapper

20/1 2021
  • Vejletrappen

    Vejletrappen

    Individuelle trætrapper siden 1972. Smukt og funktionelt dansk design.