LCA
LCA
scroll
Stigefabrikken.dk opruster: Udvider ejerkreds med international e-handelsprofil - Jeg er imponeret over den positive udvikling og vækst, der er skabt i stigefabrikkerne igennem de senere år, siger den nye medejer, Anders Munk.

Stigefabrikken.dk opruster: Udvider ejerkreds med international e-handelsprofil

SPONSORERET INDHOLD: Anders Munk er ny medejer af selskabet bag Stigefabrikken.dk, Stegfabriken.se og Stigefabrikken.no, Stepshops ApS. Med den nye medejer styrkes ambitionerne for selskabets internationale ekspansion

På trods af svære markedsvilkår klarer stigefabrikkerne i Danmark, Sverige og Norge sig godt. Siden opstarten af den første netbutik i 2012 har iværksætterduoen bag Stepshops ApS ikke set sig tilbage.

Virksomheden er i dag stærkt funderet i Skandinavien, oplever vækst på top- og bundlinje, sortimentet er vokset betragteligt, og holdet tæller nu 15 medarbejdere på tværs af Danmark, Sverige og Norge.

I 2021 købte verdens største producent af lofttrapper, Dolle A/S, 30 % af Stepshops ApS, og nu opruster man yderligere med en ny medejer i form af den internationale e-handelsprofil Anders Munk.

E-handelsprofil med ambitioner
Anders Munk har igennem mere end ti år været en vigtig del af vækstrejsen hos verdens største onlineforhandler af cykler, tyske Internetstores GmbH. Først som Country Manager for deres danske butikker, Bikester og CAMPZ, senere som blandt andet Director Internationalization og Vice President Bike.

Internetstores er til stede i mere end 15 lande og ekspanderer fortsat. Virksomheden har kontorer i blandt andet Stuttgart, Berlin, Lyon og Stockholm, og med mere end 900 medarbejdere fordelt ud over de mange lokationer i Europa er Anders Munk vant til at operere i et internationalt miljø.

Ambitionerne er store hos den nye medejer, som tror på, at han sammen med de øvrige ejere og et dygtigt team hos Stepshops ApS kan være med til at gøre virksomheden til markedsleder inden for sit felt. Anders munk udtaler:

- Jeg er imponeret over den positive udvikling og vækst, der er skabt i stigefabrikkerne igennem de senere år. På trods af svære markedsvilkår har teamet formået at vækste både top- og bundlinje. Det har de gjort med et stærkt kundefokus og et stærkt hold af specialister.
Jeg ser store muligheder i at skabe en e-handelsplatform med fokus på 'Sikkerhed i højden', som kan blive markedsledende i hele Europa.

Iværksætterduo ser lyst på fremtiden
Grundlæggerne af forretningen, Lasse Kuhr Simoni og Peter Christensen, ser også lyst på fremtiden på trods af dystre prognoser om opbremsning og nedgang i byggeriet. Dygtige medarbejdere, nye produktkategorier og nye markeder skal ifølge iværksætterduoen sikre virksomhedens fortsatte succes.

- Vi er selvfølgelig opmærksomme på, at man i byggebranchen venter en usikker fremtid. Derfor har vi det seneste års tid arbejdet hårdt på at sætte det rette team, udvide sortimentet med flere nye hovedkategorier i form af faldsikring og gelænderløsninger – og vi er lige nu på vej med en masse spændende produkter inden for bl.a. trapperenovering, fortæller Peter Christensen.

Forud for åbningen af nye markeder ligger et stort arbejde i at ensrette og strømline processer på tværs af nuværende lande, at opstøve lokale leverandører og rekruttere det rette personale.

Her tror både Lasse Kuhr Simoni og Peter Christensen på, at de nye medejere vil kunne bidrage til hurtigere skalering og succes og på nye markeder.

- Vi er stolte over og glade for, at både Anders og Dolle A/S vil tage del i den videre vækstrejse for Stepshops ApS. Vi har sammen med Dolle A/S formået at positionere os stærkt i Skandinavien, og med Anders på holdet er vi overbeviste om, at vi nok skal lykkes med at vækste forretningen yderligere i nye lande, siger Peter Christensen.

24/5 2023
 • Besnik er ekspert i at gøre gamle trapper smukke igen

  Besnik er ekspert i at gøre gamle trapper smukke igen

  trapper ›Det er vigtigt at have respekt for bygningen og for håndværket, når man arbejder med at sætte trappeopgange i stand. Det mener Besnik Jasari, der har sat hundredvis af slagsen i stand gennem årene
 • Trapper med omtanke

  Trapper med omtanke

  trapper ›SPONSORERET INDHOLD: Plank giver mange nye muligheder og fås bl.a i hele tre forskellige overfladestrukturer: Select, Natur og Rustik
 • Ni år var nok

  Ni år var nok

  trapper ›Forhandlingerne har strukket sig ud i, hvad der føles som det uendelige, men nu er der efter ni år endelig givet håndslag på nye regler for opmuring fra stilladser
 • Med et såkaldt ’ergomurerstillads’ kan man arbejde flere steder på én gang

  Med et såkaldt ’ergomurerstillads’ kan man arbejde flere steder på én gang

  trapper ›Opførslen af Håndværkskollegiet i Horsens er i fuld gang, og de første spirende håndværkere kan se frem til at flytte ind fra september i år. Aros Stillads har kunnet spare både tid og kræfter takket være det fleksible og ergonomiske Peri Up Flex-stillads
 • Dobbelt så meget plads på liften

  Dobbelt så meget plads på liften

  trapper ›Liftproducenten Genie har fordoblet kurvestørrelsen på tre af de mest populære modeller, så brugerne nu har fire meter at arbejde på. Den ekstra plads halverer antallet af bombevægelser og giver mere effektiv arbejdstid
 • Nyt trappedesign skaber det fuldendte look

  Nyt trappedesign skaber det fuldendte look

  trapper ›SPONSORERET INDHOLD: Vejletrappen er klar med et trappetrin, der ligner plank, der er bygget op på en kerne af finér, og som kan fås i ask og eg samt med mulighed for en børstet overflade
 • Nu lanceres den første og eneste danskproducerede lofttrappe på over fire meter

  Nu lanceres den første og eneste danskproducerede lofttrappe på over fire meter

  trapper ›Den danske trappevirksomhed Dolle Nordic er nu på markedet med Danmarks hidtil højeste loftstrappe på i alt 415 cm. Lanceringen kommer efter en stigende efterspørgsel på trapper til ekstraordinært høje loftsrum
 • En af Danmarks mest komplekse trapper er åbnet

  En af Danmarks mest komplekse trapper er åbnet

  byggeri ›Det har taget Metroselskabet og hovedentreprenøren Züblin fire år at bygge de 46 trin, der forbinder metro, tog og gadeplan på Østerport Station. Nu har Metroselskabet slået dørene op til den nye metrotrappe