Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

12V akku-kantfræser og -høvl

12V akku-kantfræser og -høvl

Bosch' nye akku-kantfræser og akku-høvl i 12V-segmentet er begge udstyret med stærke EC-motorer og drives af kraftige lithium-ion-akkuer

Del artiklen på

Med GKF 12V-8 Professional og GHO 12V-20 Professional tilbyder Bosch en akku-kantfræser og en akku-høvl i 12V-segmentet. Begge maskiner er udstyret med stærke EC-motorer og drives af kraftige lithium-ion-akkuer. Der findes syv forskellige 12V-akkuer - fra 1,5 til 6,0 Ah. 'Flexible Power Systemet' fra Bosch sikrer kompatibilitet med alt nyt og eksisterende elværktøj samt med ladere i en voltklasse. Det betyder, at håndværkere får planlægnings- og omkostningssikkerhed. 12 V-systemet omfatter mere end 30 maskiner, herunder Multi-Cutter, stik-, rund- og bajonetsav samt forskellige akku-skruemaskiner.

Akku-kantfræseren og -høvlen er udformet, så håndværkere kan arbejde bekvemt, kontrolleret og fleksibelt i enhver position - det gælder alle træbearbejdende fag ved indendørsrenovering, køkkenindretning, vindues-, trappe- eller møbelbearbejdning. De kompakte maskiner er velbalancerede og ergonomiske, hvilket muliggøres gennem 12V-systemet og EC-teknologi. Desuden har EC-motoren en høj ydelse og er vedligeholdelsesfri.

Én-hånd-fræsning
Akku-kantfræseren GKF 12V-8 Professional udmærker sig ved en komfortabel håndtering ved bearbejdning af kanter og afspærringsfiner. Grebet er udformet særligt smalt og ergonomisk, så man med én hånd kan fræse konvekse eller konkave profiler og faser. Med sin vægt på 1,1 kilo er maskinen meget let, og fordi maskinens tyngdepunkt ved placeringen af fræseren på bagsiden af værktøjet er forskudt hen mod emnet, giver det optimal balance. Fodpladen er udformet, så den har størst mulig kontakt med emnet, og netop denne kombination sørger for en vippesikker håndtering. Fodpladen kan desuden nemt justeres i højden via knaptryk, og finindstillingen sker via tommelfingerhjul: En fuld omdrejning svarer til en millimeter i højden - den ønskede indstilling kan fikseres ved hjælp af gevindstift. Også tilbehørsskift udføres med få håndgreb.

Robust alu-hus
Hvad angår vægt og størrelse kan akku-høvlen GHO 12V-20 Professional sammenlignes med en klassisk håndhøvl. Dens ergonomiske greb og den gode balance sørger for, at den kan styres med én hånd. Akku-høvlens optimale skærebredde ved en skæredybde på en millimeter er 40 millimeter, og den maksimale skærebredde er 56 millimeter. Dybdeindstillingen udføres i 20 trin op til maksimalt to millimeter. Af særlige egenskaber kan desuden nævnes høvlakslens robuste hus af aluminium samt den valgfri støvopsugning - enten via støvopsamlingspose eller via støvopsugning, der kan tilsluttes med en adapter. Akku-høvlen har desuden en integreret holder til en ekstra kniv samt genstartsbeskyttelse.

Nyt L-BOXX-system
Begge maskiner leveres i den nye L-BOXX 136. Hermed opnår håndværkere en lettere håndtering under transport og opbevaring. Takket være det optimerede kliksystem kan L-BOXX'ene nu åbnes i stablet tilstand og hurtigt samles og adskilles med kun én hånd. De nye modeller L-BOXX 102, 136, 238 og 374 er desuden lettere end deres forgængere, men samtidig lige så robuste og med mere plads. De er kompatible med eksisterende L-BOXX-varianter og med køretøjsindretningssystemet fra Sortimo.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

20/2 2018
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder