Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Otto Schachner styrker sin position i Norden

Otto Schachner styrker sin position i Norden

SPONSORERET INDHOLD: Otto Schachner ApS har overtaget aktiviteterne i den svenske virksomhed, House of Far East AB / Gloves Pro

Del artiklen på

Som et led i den fortsatte vækststrategi i Skandinavien har Otto Schachner ApS overtaget 100 % af aktiviteterne i den svenske virksomhed, House of Far East AB / Gloves Pro pr. 13 januar 2022.

House of Far East AB / Gloves Pro er grundlagt i 1973 og er i dag kendt som en betydende leverandør af arbejdshandsker i moderne design samt for et højt kvalitetsniveau. I forbindelse med sammenlægningen forventes betydelige synergier ved at tilføre de øvrige produktkategorier, som findes i Otto Schachner's nuværende brede sortiment, samt koncernens Europæiske hovedkontor, Cerva Group, der har hovedsæde i Prag.

House of Far East AB / Gloves Pro er centralt beliggende i Sverige i udkanten af Stockholm og vil her fortsætte med sin nuværende organisation. Der forventes en kraftig udvidelse af aktiviteterne,i forbindelse med overtagelsen.

I 2016 overtog Otto Schachner majoriteten i den finske virksomhed, BockMann Finland Oy. Siden da har BockMann Finland Oy været igennem en kraftig vækst og er i dag bland de betydende leverandører af PPE på det Finske marked. I forbindelse med opkøbet i Sverige vil BockMann Finland Oy indgå i den samlede skandinaviske konstellation. Også her forventes det nye setup at tilføre yderligere vækstmuligheder.

Ovennævnte konstellation vil medføre et øget fælles markedsfokus og konkurrencekraft, og det er målsætningen at udnytte de fælles muligheder, der ligger i en lokal tilstedeværelse, og samtidig være i stand til at tilbyde et samlet setup for både kunder og leverandører, der er repræsenteret i alle tre lande.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

14/1 2022
Arbejdstøj VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.