Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Slut med at famle rundt i et mørkt værkstedRyobi byder på et bredt sortiment af batteridrevet arbejdslys, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Alle drives de af samme type 18 V batteri som Ryobis elværktøj.

Slut med at famle rundt i et mørkt værksted

Uanset om man skal bruge lys i værkstedet eller under kølerhjelmen, har Ryobi alle opgaverne dækket ind med innovative lamper på batteri

Del artiklen på

Ryobi har udviklet sit sortiment af One+ lamper med brugeren i tankerne. Lige fra de små, håndholdte lamper til højtydende områdelamper kan man være sikker på god belysning overalt, hvor man arbejder.

De alsidige lamper kan både bruges til gør det selv-opgaver og andre gøremål i huset, for eksempel oprydning på loftet eller i garagen. Med deres kompakte design er lamperne nemme at opbevare og transportere.

Alle One+ lamperne bruger LED'er, som har længere levetid end traditionelle halogenpærer - og sikkerheden er langt højere, fordi de udleder mindre varme.

Som en del af One+ systemet med over 70 forskellige værktøjer til boligen og haven kan disse lamper drives af ethvert Ryobi 18V batteri. Det betyder, at man kan bygge videre på sin One+ værktøjssamling uden at skulle købe batterier og opladere hver gang.

-los

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

20/11 2017
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderLaserLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamenterSkruerSlibeserviceStål skruerStålåseTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder