scroll
Focus Levels: Forbedrer akustikken med innovativt designDet brede udvalg af størrelser, tykkelser og farver indenfor Focus Levels giver arkitekten utallige muligheder for innovativt design af vægge og lofter med effektiv lydabsorption.

Focus Levels: Forbedrer akustikken med innovativt design

SPONSORERET INDHOLD: Ecophons nye akustikpaneler Focus Levels kombinerer designmuligheder med suveræn lydabsorbering – f.eks. i rum hvor der ikke er plads til nedhængte lofter. Panelerne monteres let med Ecophons system til direkte montage

- Focus Levels giver mulighed for at designe rum på nye kreative måder, hvilket tilfører både dimension og opmærksomhed til vægge og lofter. Ud over at have en positiv effekt på folks trivsel og velbefindende giver systemet innovative muligheder for indretning, siger product manager hos Ecophon, Keld Rasmussen.

Focus Levels leveres i tre forskellige størrelser (600x600 mm, 1200x300 mm og 1200x600 mm), der kan monteres i niveauer og give mulighed for unikt design. Panelerne varierer i tykkelse og leveres i en bred vifte af farver inspireret af naturen.

- Det brede udvalg af størrelser, tykkelser og farver giver arkitekten utallige muligheder for innovativt design af vægge og lofter med effektiv lydabsorption, siger Keld Rasmussen.

Artiklen fortsætter under billedet...
Focus Levels akustikpaneler til loft og vægge kan monteres i niveauer og give mulighed for et unikt design. Panelerne varierer i tykkelse og leveres i en bred vifte af farver inspireret af naturen.

Er 100 % genanvendelige
Ecophon har en transparent miljøprofil, og alle løsninger har markedets laveste CO2 udledning, er 100 % genanvendelige og fremstillet af 70 % genbrugsglas.

Med Ecophon til direkte montage limes lydabsorbenterne på for en nem og hurtig forbedring af akustikken. Systemet er ideelt til anvendelse i rum med lav lofthøjde eller i lokaler med eksisterende udstyr som ventilations-, lys- eller sprinklersystem.

- Vores løsninger til direkte montage kan bruges mange forskellige steder. I tråd med tidens trend om miljørigtige materialer leverer vi et bæredygtigt og iøjefaldende supplement til ethvert projekt, siger Mads Søndergaard, business unit manager hos Ecophon.

Klik her for mere information om Focus Levels. Her finder du også teknisk information, montagehjælp og detaljerede oplysninger om bæredygtighed.


7/10 2020